Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Most akkor tényleg ennyit buktam?

Most akkor tényleg ennyit buktam?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy ingatlant 44 millióért, de kiderült értékbecslés során hogy csak 34-et ér, most akkor így jártam, vagy próbáljam meg eladni én is ennyiért hogy kiszálljak belőle?
nov. 11. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Ha befektetésnek vásároltad, akkor bé a vagy, ha élni akarsz benne, akkor meg nem mind1?
tegnapelőtt 05:31
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Milyen értékbecslés?

Ha a biztosító embere mondta az akkor annyit jelent, hogy ennyire értékelte a biztosítási díjadhoz, mert ha kár érne akkor ez az az érték amihez képest ha a károdat mérik akkor a biztosításod elegendő lesz. Pl. ha leégne a ház akkor ennyi lenne amit alapul vesznek a kártalanításhoz hogy tudj helyette újat építeni már részben a biztosító pénzével.

Ingatlanossal minek becsültetted volna most fel a vásárlás után?

Teljesen mindegy mennyire becsülik épp az értékét, annyit fog érni amennyiért majd el tudod adni. Ahogy te 44 millióért vetted meg és nem 34-ért, más is éppen így lehetne később.

Kifizetted, az ingatlan a tied. Azt, hogy buksz-e rajta azt csak akkor tudod majd meg ha eladod. Addig totál mindegy melyik értékbecslő mit mond rá, ez nem egy részvénytársaság, hogy havonta számítson az értéke.

tegnapelőtt 07:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem realizálsz, addig nincs bukta
tegnapelőtt 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszek ezeknek az értékeléseknek. Mi nagyon szerettünk volna megvenni egy lakást. Biztos kaptunk volna kedvezőbb áron,de azt szerettük volna. És még ha kevesebbre értékelték volna akkor is megérte nekünk. Ez 5 éve volt,azóta a duplájáért tudnánk eladni. De nem adjuk. Az ingatlan értéke mindig változó, Számodra fontos hogy mi célból vetted és mennyit ér -Neked...
tegnapelőtt 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!