3 napja nincs válasz az ajánlatra? (Kavarás?)
Ez normalis?
Elvileg 1 napjuk volt válaszolni, ígéretes volt, hogy szombatra lesz válasz. Az ajánlat gyakorlatilag lejárt.
A saját ingatlanosunk intezi, de a másik ő ingatlaniroda akinek van az ingatlan kavarhat?
A miénk biztos nem kavar. Mi van ha azért húzza az időt, hogy a saját ugyfeleit probalja pörgetni, hogy ne kelljen osztozni a jutalekon?
Ezt megteheti?
A mi ajánlatunk a szerződés szerint lejárt...
Nekem az az érzésem nem a tulaj ül ezen napokat. Ő elakarja adni az tuti.
Miért,hány napot kéne adni?
Szerintem az ember eltudja dönteni ha elakarja.
A mi ingatlanosunk mindent továbbít, a másiknál akad el. Megteheti, hogy nem továbbítja az ajánlatot pl? Mert úgy gondolja, hogy a saját ügyfele is fog tenni? Nekem furcsa.
Ingatlanost az eladó alkalmaz. Neked minek? Semmit sem számít, hogy te a te ingatlanosoddal (akinek az eladóra nincs kihatása) mit csinálsz, az eladóhoz el sem jut. Ha tényleg meg akarod venni, akkor az eladóhoz vagy az ő általa megbízott ingatlanoshoz kell az ajánlatoddal fordulnod.
Nem a másik fél kavar, hanem te kavartál bele azzal, hogy egy másik ingatlanost valahogy belevontál. Nem tarthatnak téged komoly vevőnek, mert zavaró, amit művelsz.
Mivel az ingatlanosnak járó díjat az eladó adja annak az egyetlen ingatlanosnak, akit ő bízott meg a közvetítéssel, természetes és normális, hogy mással nem tárgyalnak.
Hogyan lehet "szerződés" egynapos határidőre?! Ilyen a világon nincs. Egy napra szólhat valami szóbeli megállapodás, és egy nap után hatálytalan. El lehet felejteni.
Csodálkozom, hogy az "te ingatlanosodnak" ennyi esze sincs. (Ő az eladótól semmit sem várhat, neki csak te ígérhetsz, de minek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!