Mi a véleményetek erről az ajánlatróL, érdemes váltani?
Azt nem igazán érte, a felsorolt fizetési módok közül, ebankon keresztül lehet utalni a számlát?Mert ugye a postai csekk kilőve.eddig azon fizettem.
azt nem szeretem,de jópár csekk így jön még ezen kívül.
Az átutalgatási macera miatt gondolkodom.Mert az havonta változik, nem minden hónapban ugyanannyi,netes bediktálás után küldték ki eddig a számlát.
Az átutalás macera? Dehogy. A csekkes fizetés az.
Csináld csoportos beszedéssel, az a legegyszerűbb (és legolcsóbb).
Most nem találtam konkrét díjat, de ok, legyen olcsóbb a kártyás fizetés. Akkor is macerásabb a csoportos beszedésnél, mert havonta kell vele foglalkozni.
A csopbeszt egyszer beállítom és az életem végéig nem kell vele foglalkozni. Lehet limitet is tenni rá, hogy véletlenül ne vegyenek le irreális összeget.
Ha nem is a legolcsóbb (mondom, nem tudom az árát, de nekem nem tűnik fel, hogy ezért számlázna valamit is a bankom, de majd megnézem) de a legjobb. Számomra. Ki ízlések és pofonok, ugye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!