Ennyire nincs eladó lakás?
Figyelt kérdés
Vagy csak ennyire nincs eladó lakás ennyiért?
Ezerrel keresek kis befektetési lakást, készpénzes fizetéssel, max 45 M-ért. Kritérium: Bp belvároshoz közel (vagy metróvonal mentén), liftes, jó állapotú házban. Nézem az ingatlancom-ot, kiírtam fb csoportokba, de semmi.
nov. 5. 13:43
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es, jól megfogalmaztad helyettem. Nagyon durva, hogy a 8. kerület rizikósabb részein (Népszínház, Dugonics, Diószeghy utca) is 1 milla feletti a nm ár, ha már kicsit jobb állapotú a lakás. A lakást végső esetben mi is fel tudjuk újítani, de a környéket és a házat nem.
Köszi 10-es, ezzel annyira nem segítettél. Ha nem is 12 órát, de napi 4-5-öt biztos rászánok (főleg a fb csoportok átnézésére, ott botrányos a kereső)
nov. 6. 07:01
12/16 anonim válasza:
Ez erdekes. Milyen allapotut nezel es melyik keriletben ill mikori epitesut? Engem is erdekel, de am el tudom kepzelni, hogy nincs, amikor neztem max nagyon picik, bar ha jo a kornyek es ujabb epitesu azt ki lehet azert adni.
13/16 anonim válasza:
A facen nem tudom mi lett a keresovel amugy..
14/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sokat akarunk, de belváros közeli (6,7,8,9,11 - a jobb részeken), metró vonal mentén, jó állapotú, karbantartott házban kiadható állapotú lakást keresünk. 30 nm felett nem gond, de láttam 7 és 10 nm “lakásokat” is hirdetve. Pl ráday utca 10 nm 22 milla
nov. 10. 08:59
15/16 anonim válasza:
Mennyiért tudnál kiadni egy olyan lakást, amit venni készülsz?
16/16 anonim válasza:
12- es vagyok, dehogy akarsz sokat. Baromi dragak a 30-35 nm az egy lyuk. A 11. ker. necces, az draga. Vicc, hogy 45- ért nem lehet egy garzont kapni norm.környeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!