Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csepelen nyugodtabb lesz nekünk?

Csepelen nyugodtabb lesz nekünk?

Figyelt kérdés
Harmadik kerületi villanegyedben élünk de egyszerűen nem bírjuk az itt lakókat hangoskodnak buliznak, nem tudunk aludni, borzasztó ez az új gazdag légkör ami itt van, ezért elköltöztünk és vettünk Csepelen egy kertes házi övezetben ingatlant lehet vannak romák de legalább reméljük csend lesz
nov. 2. 13:38
 1/5 anonim válasza:
80%
nem :v. majd amikor azt hallgatod hogy az utca sarkon a ziganyok olik egymast akkor megbanod
nov. 2. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Ott egy óra és szerintem lerendezik egymást viszont itt egész éjszaka megy a parti egyszerűen már nem bírjuk szerintem sokkal rosszabb környék lett az ilyen új gazdag villanegyedek mint a 12. kerület vagy 3. kerület
nov. 2. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csend van. Csepelen lakok.
nov. 2. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt a Nyereg utca megközelítése is problémás, hát még a kőgazdag szomszéd(ok)nagy arca.
nov. 2. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
én is csepeli vagyok, mikor ide költöztünk azt mondták itt lövöldözések vannak meg cigányok balhéznak minden este, jaj nekünk. hát nem tudom soha semmi nem történik, csend és nyugalom van, meg sok zöld és dunapart.
nov. 3. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!