Ha vennék egy telket, de a víz-csatorna 250m-re van, az mekkora szívás időben?
""ha ilyet akarsz a szomszédtól általában vastag borítékot vár cserébe. Ha nem engedi a bíróság kötelezi, de neked kártalanítani kell"
Nem, mert körbe lehet vezetni 250 m-en."
Ha nem magántulajdon, akkor közterület. Utóbbit terveztetni kell, és meg kell felelnie a csatorna gerincre vonatkozó előírásoknak.
Feltöltöttem a közmű térképről hogy látható legyen
A kép bal oldalán van egy aszfaltos út, az kanyarodik balra. Alul balra van egy temető.
Bekarikaztam, melyik lenne az én telkem. (Kettő együtt). Az út és közöttem van 6 HRSZ, nagyrészt egy tulajdonos, a nagyobbik öreg szőlő, a kisebbek füves terület, ráadásul az egyik kicsin megegyezes alapján mindenki átjár, van rajta egy autonyomnyi földút.
Amint látható a piros villany megvan, az bent van a telken. A kék víz a probléma, illetve esetleg a sárga csatorna, de végül anélkül meg lehetne élni talán.
Ha esetleg nem megvalósítható a szomszédon át, akkor a keretezés alsó vonalában lévő úton lehetne behozni a vizet.
Szóval ez lehetetlen küldetés?
"Szóval ez lehetetlen küldetés?"
Igen, az.
Sárga az a gáz.
Barnás színnel a szennyvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!