Tetőtéri lakásnál mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Kb 20 éves tégla társasház, eredetileg is tetőtérben lévő lakásnál mire kellene figyelni? Vásárlásról lenne szó.okt. 18. 06:39
11/20 A kérdező kommentje:
*konvektoros 90 éves házban élek. Szóval ha ti egy újépítésű hőszivattyúsban, akkor megértem, hogy óckodtok, de a helyzetemet tekintve talán ti is máshogy látjátok.
okt. 18. 16:04
12/20 anonim válasza:
18 éve lakunk tetőteri lakásban, előtte egy hideg családi házban laktunk. Én imadom a tetőteri lakásunkat. Napfényes, meleg, barátságos, csendes.
Van 3 klímank, sötétítő rolők, hővedo ablakracsok, egyszóval nyáron is pompás.
A szigetelés nagyon fontos.
13/20 A kérdező kommentje:
12: köszönöm a válaszodat, jó olt pozitivat is olvasni!
okt. 20. 06:36
14/20 anonim válasza:
Szívesen. Épp most jöttem fel az első emeleti szomszédtol. Olyan sötét volt nála... Itt korbesut a nap.
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, 14, nekem is ez az egyik ok, amiért tetszik, olyan jó világos!
okt. 20. 10:49
16/20 A kérdező kommentje:
Csak a tető beázásától tartanék, de elvileg nem régi a ház és van szigetelés, de nem tudom milyen.
okt. 20. 10:49
17/20 anonim válasza:
Nekünk 18 év alatt sose volt beazas. Egyszer csúszott el egy cserép a padláson a vihar miatt, de szólt a szembe szomszéd, mert látta, így időben helyre tudtuk tenni, és rögzítettuk is.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17-es, jövő héten megyek megnézni, nagyon kíváncsi vagyok.
okt. 20. 11:27
19/20 anonim válasza:
Nekem is tetőtéri a lakás. Beázásokra kell figyelni, tetőablakok állapotára (zsebbenyúlós a csere, nekem 3 is van amit idén cseréltem 3 rétegűre, ács is kellett hozzá).
Én szeretem, a födémen 30 cm gyapot van, ezt is már mi tettük rá, egy helyen volt beázás, de kiderült hogy csak a csatorna dugult el a falevelektől, azóta semmi gond, de azt is kifizette a biztosító.
20/20 anonim válasza:
ja, és napfényes, szép, tágas, meleg, otthonos. Én imádom, nem cserélném másra. Fentebb mindig jobb lakni mint lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!