Lakásvásárlás befektetés cèljából Debrecenben.
Petőfi tèr jó választás lehet?
Figyelt kérdés
Nem igazán ismerem Debrecent, lakást szeretnèk vásárolni ès kiadni albèrletbe.Találtam egy 3 különnyíló szobás lakást, megfizethető áron. Eddig Bp-n nèzegettem, de elszáltak az árak. Szabolcsi vagyok, köszönöm!
10# Sztem az 5-ös a Dunántúlra gondolt, még Győr is olcsóbb már mint Debrecen. Ha pedig Nyugat-Európára gondolt akkor a spanyol tengerparton újszerű több szobás lakást veszel egy debreceni panel árából. 30 misi alatt még egy ótvaros garzont se kapsz már Debrecenben, lepukkant, felújítandó Kádár kockák már 100 millió körül vannak, úgy, hogy alsóhangon 30-40 milliót rá kell költeni. Az Orbán kormány mindent megtett az ingatlanáremelkedésért és mindezt a mi adónkból hozta össze: CSOK, babaváró, nyugdíjpénztár, állami nyomásra csökkentett bankhitelek, mind-mind beépültek, beépülnek az árakba. A panel lakásom ára 3 év alatt több mint a duplájára drágult. A szüleim utcájában 3 éve 30 millió volt egy Kádár kocka, most 80 egy annál lepukkantabb. Melyik országba ment még végbe ilyen ingatlanár emelkedés? Kinek emelkedett több mint duplájára a fizetése 3 év alatt? Mert én nem tudok ilyenről. Egy átlag fizetésből, még az éves drágulás összegét se lehet kigazdálkodni. Eszem ágában sincs Debrecenen ingatlant venni, az első adódó alkalommal ehúzok innem minél messzebbre. Aki 100 millióért itt vesz házat annak meg jó nehézfém inhalálást kívánok, mert az lesz majd itt gazdagon.
okt. 26. 10:26
12/13 anonim válasza:
11 -
"A panel lakásom ára 3 év alatt több mint a duplájára drágult."
Ez igaz, ez jobb befektetés mint az arany!...
"Eszem ágában sincs Debrecenen ingatlant venni"
Ha valaki azt mondja hogy az eszedért szeret, akkor ne hidd el neki - garantáltan hazudik!
okt. 26. 10:53
13/13 anonim válasza:
12# "Ha valaki azt mondja hogy az eszedért szeret, akkor ne hidd el neki - garantáltan hazudik!"
Észkombájn, mit érsz a duplájára drágult panellakással, ha minden más ingatlan is ugyanúgy vagy mégjobban megdrágult? Ha családi házat akarsz venni, a drágulás miatt a panel és a családi ház ára közötti árkülönbség növekménye nagyobb lesz évről-évre mint amennyit félre lehet tenni egy átlagnál jobban kereső embernek. A fidesz célja az ingatlandrágítással az, hogy az embereket banki hitelekbe hajszolja annak érdekében, hogy minél több adót és illetéket szedhessen be az ingatlan adás-vételekből. Mennyi most egy panel lakás vásárlása után fizetendő illeték és mennyi volt 3 éve? Ha 5 évnél hamarabb adod el az ingatlanod a többszörös ár után többszörös adót is kell fizetni. Nyilván agy nélkül nem könnyű ilyenekre gondolnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!