Miért mondják azt hogy egy roma szomszéddal eladhatatlan lesz egy ingatlan, ugyanis most adtuk el roma szomszéddal nagyon jó áron az ingatlanunkat?
Az én 2. szomszédom komplett családjának szürkületbe csak a szeme látszik. De, mindenki normális bejelentett munkahelyen dolgozik náluk, rendezett udvar, látszik, hogy sokat költenek időnként a házra, ahogy össze jön nekik egy nagyobb összeg. Senki sem panaszkodik rájuk, teljes mértékben asszimilálódtak a közösségbe. Kétlem, hogy ők érték csökkenést eredményeznének.
A másik dolog, hogy egy szegény családnak is lehet rendezett és szép az udvara. A ház rossz állapota nem minden esetben jelenti a putris rossz szomszédok jelenlétét. Én azt tapasztaltam eddig, hogyha benézel egy szegény család udvarába ami tiszta és rendezett, akkor szinte biztosan ugyan ilyen lesz a ház is belülről. Azért, mert szegény valaki nem kell lenézni!
Bár tény, hogy romák esetében nem ez az általános.
"nem mondtuk hogy romák"
Ezért tudtátok eladni az ingatlant.
Nem értem a kérdést, bocs, de ostobaság. Vagy hülyén fogalmaztad meg, nem tudom.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Ez lenne?
(nem mondtuk hogy romák)
Nyugi, forditott esetben neked se fogjak elmondani. Vagy hogy penészedik.
Monsjuk a vevő is megér egy miset ha ilyen konnyen csőbe lehet huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!