Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért mondják azt hogy egy...

Miért mondják azt hogy egy roma szomszéddal eladhatatlan lesz egy ingatlan, ugyanis most adtuk el roma szomszéddal nagyon jó áron az ingatlanunkat?

Figyelt kérdés
Igaz, mikor kérdezték a szomszédot mondtuk nincs velük gond (nem mondtuk hogy romák) és szerintem rengeteg sok palimadár van aki megvesznek ilyen ingatlanokat. Itt is vannak ilyen kérdések hogy hülyék voltunk romák mellé vettünk házat
okt. 15. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindegy, mit látnak, ha átnéznek a kerítésen. Tipikus lomis, gazos, rendetlen kertű, összedőlő vályogházú szomszéd mellé, akármilyen származású, szerintem senki nem szívesen költözik, akkor se ha épp csöndben van, mert nincs otthon. De nálunk is vannak romák az utcában páran, mégis 100-200 millióért kelnek el a házak.
okt. 15. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én 2. szomszédom komplett családjának szürkületbe csak a szeme látszik. De, mindenki normális bejelentett munkahelyen dolgozik náluk, rendezett udvar, látszik, hogy sokat költenek időnként a házra, ahogy össze jön nekik egy nagyobb összeg. Senki sem panaszkodik rájuk, teljes mértékben asszimilálódtak a közösségbe. Kétlem, hogy ők érték csökkenést eredményeznének.

A másik dolog, hogy egy szegény családnak is lehet rendezett és szép az udvara. A ház rossz állapota nem minden esetben jelenti a putris rossz szomszédok jelenlétét. Én azt tapasztaltam eddig, hogyha benézel egy szegény család udvarába ami tiszta és rendezett, akkor szinte biztosan ugyan ilyen lesz a ház is belülről. Azért, mert szegény valaki nem kell lenézni!

Bár tény, hogy romák esetében nem ez az általános.

okt. 15. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

"nem mondtuk hogy romák"

Ezért tudtátok eladni az ingatlant.

Nem értem a kérdést, bocs, de ostobaság. Vagy hülyén fogalmaztad meg, nem tudom.

okt. 15. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Ez lenne?

(nem mondtuk hogy romák)

Nyugi, forditott esetben neked se fogjak elmondani. Vagy hogy penészedik.

Monsjuk a vevő is megér egy miset ha ilyen konnyen csőbe lehet huzni.

okt. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!