Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket választanád?

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

A) opció : hitelre vett lakás a munkahelyedtől 50km-re( autópályán 35 p kocsival ) , kicsi de egyedulallokent 2-3-5 évig talán még jó ( a munkabajarasom fizetve lenne ez fontos info ! )

B) opció : munkahelyedhez közeli albérlet ami áron alul van kiadva neked

C) opció : közeli albérlet mellett megvenni a lakást ( hirdetnek a környéken berlovel együtt is a törlesztő részlet alacsonyabb lenne még a kiadás utani adolevonas után is )

Tehát a kérdés vágjak-e bele a lakasvasarlasba vagy maradjon az albérlet ? Az albérlet pár hónapig még nem felbontható .

Nekem nagyon hiányozna a Budapesti környék , de egyedülálló nőként a környéken se nagyon fogok lakást venni .

Sok kérdés felmerül bennem . Mivel kicsi 36 nm panelrol lenne szó, én szerettem volna családot ahhoz kicsi lesz akkor majd lehet el kell adni .

És az új várost sem ismerem tartok tőle hogy lesz egy idegesítő szomszed vagy beköltözik mellem valami idióta stb.

okt. 14. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Ennyi infó alapján én nem tudnék dönteni.

A, Mennyi a hitel? Milyen fokozatú a ház (vájog parasztház, ami erősen felújítandó vagy modern, beköltözöl és ennyi)?

B, ugyan ez. milyen a ház és mennyi a bérleti díj?

C, nem igazán értem. Veszel egy lakást, benne albérlővel. De te hol fogsz lakni? A B-lakásban?

Én ha sajátot vennék, nem 2-5 évben gondolkodnék. Ha akarsz családot, akkor egy 36m2 panel édeskevés.

okt. 15. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Én az A opciót választanám. Nem költenék rá túl sokat. Majd a késöbbiekben eladnám.
okt. 15. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Egyértelműen A

Lakáshitelt fizetni albérlet helyett szinte mindig jobb, mert az albérlet eléggé "kidobott pénz".

A másik, amit megtanultam, hogy semmi értelme a munkahelyhez kötni a lakhatást, mert ma még talán közel vagy a munkahelyhez, de 2 év múlva már máshol dolgozol és megint ingázni kell.

okt. 15. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha lenne önerőm, biztosan vennék. Jelen esetben mindegy, hogy hol. Ahol van rá pénzem és ahonnan ésszerű időn belül bejutok dolgozni. Majd ha már nem szolgál ki, eladom. Vagy ha valamiért nem szeretem, szintén.

Hülye/hangos/kupis szomszéd bárhol lehet, az nem város függő.

okt. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!