Mennyire gond, hogy nincs külön spájz a konyhából, csak háztartási helyiség és abban lenne tárolva az élelmiszer, de itt van a gázkazán is?
Figyelt kérdés
okt. 7. 10:54
1/5 anonim válasza:
Ami bírja a meleget olyat tegyél oda, nálam a háztartási helyiség a ház legmelegebb pontja. Konkrétan teljes hosszban és szélességben mennek alatta a fűtés csövek kb 5 cm távolságra egymástól. Ezenkívül a szárítógép is rengeteg hőt termel. Átlagos hőmérsékletem télen 28-30 fok bukóra nyitott ablaknál.
Jó persze nekem 3,5 m3-re van bezsúfolva minden, 6-10 m2-en valószínűleg jobb a helyzet.
2/5 A kérdező kommentje:
6,5 m2 körüli, de külön spájz nincs. És igazad van a szárogató még pluszban nyomja a meleget...
okt. 7. 11:32
3/5 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele de valóban csak olyat érdemes odatenni ami bírja a meleget is. Befőttnek, lekvárnak nem jó hely.
4/5 anonim válasza:
A kazán sem megy mindig,főleg nyáron. A miénk 2 m3 csak.
5/5 A kérdező kommentje:
tészta, cukor, zsemlyemorzsa ezek pl bírják a melegebbet?
okt. 8. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!