Általában milyen korreláció van a munka, háztartás és az étkezés között?
Itt most tényleg szívesen hallanék a ti helyzetetekről.
Nálunk anyám fél éve nem dolgozik (utálta és otthagyta), feltételezem, ezt apám keresete miatt teheti meg (negyvenesek). Így dolga nincs, ennek ellenére nem úgy főz vagy bevásárol, mint egy profi. Én nem reggelizek, azzal se fogyjon a kenyér, de amikor már éhesen megyek a konyhába kora délután, akkor se nevezhető ebédnek az, amit ott találok. Ez elkeserít. Nem az ennivaló a legfontosabb egy háztartásban? Valamiért úgy érzem, hogy nagyon is megtehetnének egy jobb színvonalat (pénz, idő), de valamiért nem. Mi húzódhat emögött?
Hány éves vagy?
Alapértelmezett, hogy ki legyél szolgálva?
És miért nem kommunikáltok egymással?
Megkérdezted tőle? Vagy esetleg udvariasan megkérted, hogy főzzön neked valami finomságot? F vagy L vagy?
Hat nezd. En ertem, amit irsz, ha mar nem dolgozik, akkor tegyen bele o is valamit ugymond a kozosbe, de...megkerdezted mar tole valaha, hogy hogy van? Szuksege van-e valamire? Milyen erzes most neki otthon lenni?
Lehet, hogy o most pihenni akar, gondolom azert dolgozott es vezette a haztartast mar eleget eddig, de az is lehet, hogy depresszios, ki tudja.
Te felnottel, apad is felnott, ugymond nem igazan kell mar rolatok gondoskodni, nem? Szerintem nem szakadsz bele, ha bevasarolsz es fozol legalabb magadra nyavalygas helyett.
Hihetetlen, hogy felnott ferfiaknak ki kell nyalni a kis feneket, kulonben nem maradnak eletben 🤣🤣🤣
Gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!