Hány m2 a gyereketek szobája és hány éves?
13 évesen kaptam meg k.b. 5 n.m. után a 20-as nappalit, azóta az az enyém. :-) (Most már az egész lakás is az.)
Igazából teljesen jó a 9,5.
18 és 22 m², 10 és 13 évesek most.
De amikor 6 évesek voltak, akkor is ekkorák voltak a szobák, meg addig ekkorák lesznek, amíg itt laknak.
Én 20m2 szobában nőttem fel ketten a tesómmal és már nagykorú voltam mire lett egy kis 9 m2-es szobám.
A lányom 3 éves és 13m2es szobája van.
13+
Látom sokan nem hiszik el...
Akit érdekel ingatlan.comon nézze meg a saját régiójában épülő átlagos új házakat.
Ez a 18-25 m2-es szobák a kocka és szinteltolásos házakra volt jellemző, amelyek fő jellemzője, hogy a közös életterek kicsik, mert kellett a hely a szobáknak. Persze az utóbbi évek átépítése után már egységesek belülről.
A kockaházak jellemző elosztása, utca fronton 2 hatalmas szoba 20-25 m2/db, egy konyha étkező 10-15 m2, wc, fürdő (gyakran egybe volt), kamra, előszoba vagy egy nagy széles folyosó. A 10x10 esekbe szokott még lenni egy "félszoba" is 8-12 m2.
Ezzel szemben a modern házaknál 10-12 m2es szobák, 35-45 m2 konyha-étkező-nappali + a szokásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!