Mit szidják a panelházakat annyian az áthallások és a rossz hangszigetelés miatt, ha egyébként ez a téglaépítésű társasházak jelentős részében szintén gond sokkal drágábban?
Mert divat, sőt nélkülözhetetlen a mások ekézése...
én egyedül élek, nagyothalló vagyok, nekem minden szomszéd kedves ember.
Mifelénk pl “panel” = bármilyen emeletes társasház, senki nem azt nézi hogy milyen anyagból van a fal.
Minden társasházban hallod a szomszédokat.
Aki panelban nőtt fel (én) az már fel sem figyel ilyesmikre, ha mégis, akkor ráveri a falat a szomszédnak a jó kva anyjára is :D Engem sokkal jobban zavar ezeknél a külső szigetelés hiánya, hogy amint kint néhány fokot esik a hőmérséklet, azt bent minimális átmenetet követően egyből lehet érezni, és így a távfűtés is pocsékba megy, mert a jó esetben meleg radiátor nem győzi felfűteni a helyiséget.
Meg persze az, hogy a lakók többsége egy igénytelen szar (biztos van olyan, ahol nem), és bármi probléma van a lépcsőházban, az addig nincs megoldva, amíg én nem intézkedek, meg nem járok a semmitérő közös képviselő nyakára, annak ellenére, hogy közköltséget nem csak én fizetek, de egyedül engem zavar, hogy a pénzemből nem látok vissza semmit, ami azt igazolná, hogy van értelme befizetni azt a havi 10 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!