OTP értékbecslő milyen?
Figyelt kérdés
Van egy lakás besorolású ingatlan de jelenleg nem lakható, mert ki van kötve a közmű. Az értékbecslő emiatt megvétózná a lakáshitel felvételt?aug. 23. 15:27
1/2 anonim válasza:
Hívd fel a bankot és megmondják. Én kölcsön előtt millió kérdést tettem föl. Amúgy az Otp a legdrágább bank. Miért ott veszel föl hitelt?
Az én bankom amúgy azt mondta a közművekre, hogy legalább az utcában kell lenniük.
2/2 anonim válasza:
jól gondolom, hogy az értékbecslő így alaposan le fogja becsülni az árát, ami azt jelenti, hogy nagyon magas önerőre lesz szükséged?
még egy lakható esetén is az értékbecslés is alámegy az eladó által kínált árnak valószínűleg és annak a 70-80%-át adja, ami legalább 30-40% önerőt feltételez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!