Hogy lehet kideríteni hogy esetleg cigányok laknak-e a környéken, szomszédban vagy szerintetek hol lehet a csapda az ingatlannál?
Házvásárlás előtt állunk és láttunk egy nagyon jó házat ami feltűnően szép és nagyon jó állapotú, nagyon szép kert, minőségi ajtók, ablakok, redőny. burkolat tényleg fullos ház viszont meglepően olcsó....
Sétálgattunk a környéken udvaron senki nem volt kint, egy-két olyan ingatlan volt ahol egy-két lom ki volt tève, de szerintem ez mindenhol van, amikor mi ott voltunk többször csend volt és nyugalom, kérdeztük nyilván a tulajt a szomszédokról azt mondja hogy nincs gond velük, nem tudom hogy megvegyük-e a házat... nem tudom hogy hol lehet a csapda
Egyrészt mert nem hitelezhető.
Másrészt, rezsiszámlákat láttatok, mennyibe kerül pl télen a fűtése?
Akkor az elvileg ok lesz.
Akkor a jogi rendezetlenség az ok valószínűleg, szinte mindenki hitelből venne házat, csok-ot pl nem is adnak ha nem stimmel a térképmásolat.
El kell kezdeni fèmdarabokat elszórni az utcán.
Ha vannak cigók, az odavonzza 😀
Úgy, hogy többször elmentek arra sétálni. Figyelitek, milyen járókelők jönnek-mennek.
Cigány igazából szinte mindenütt van, csak nem mindegy, mennyi és milyen közel a lakáshoz. Közvetlen szonszédságban zavaróbbak, mint egy sarokkal arrébb. Garancia meg arra nincs, hogy később nem költöznek a szomszédba.
Csak a nagyon drága elit környékek mentesek tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!