NIncs fent a térképen a télikert és a fatároló?
Figyelt kérdés
Vennénk egy ingatlant, azonban az eredetileg 12nm-es terasz (ez szerepel a tervrajzon-alaprajzon) már kb 20nm, és be lett üvegezve, vagyis télikert lett belőle. Erről semmi papír nincsen (több, mint 20 éve épült). Valamint egy fatároló lett a házhoz hozzáépítve, erről megvan a tervrajz, de nincs használatbavételi engedélye (ez is több, mint 10 éves)
Ezeket utólagosan hogy és mennyiért lehetne megcsináltatni? Hívtam az építésügyi hatóságot, de nagyon nincsenek képben, vagyis, akivel beszéltem, nem volt...
aug. 21. 11:37
11/16 mindentudó99 válasza:
Ha ha. Álomvilagban élsz. Adásvételi után rekkamálsz és várnál pénzt az eladótól?
12/16 A kérdező kommentje:
még most is mondhatom a banknak, hogy mégsem, mert velük még nincs meg a papír. másnak sem tudja eladni így, mi meg itt vagyunk, biztos vevőként. a vételár kevesebb, mint 1%-a lenne a megcsináltatása...
aug. 22. 17:43
13/16 mindentudó99 válasza:
Akkor alkudd bele az arba költségeket
14/16 A kérdező kommentje:
ez a terv, csak mikor feltettem a kérdést, még nem tudtam, hogy mennyi is ez az összeg
aug. 22. 19:23
15/16 anonim válasza:
Bocsi hogy nem válaszolok, hanem kérdezek: CSOK hitellel fogadta el a bank így? Ha igen, melyik bank?
16/16 A kérdező kommentje:
nem, azzal kizáró lett volna. Piaci a hitelünk és mákunk volt...
aug. 30. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!