Vegyünk olyan ingatlant ahol cigányok a szomszédok?
Figyelt kérdés
Nagyok szép házat néztünk ki csak sajnos a szomszéd az a roma család, nem a kifejezett putri de azért vannak lomok rajta, úgy tudjuk hogy nem olyan balhésok. többször visszamentünk különböző napszakokba, nyugalom volt semmi rosszat nem hallottunk, tapasztaltunk tőlükaug. 18. 11:36
11/19 anonim válasza:
Ismerek egyetemet végzett romát, tanár. Voltam a lakásukban is, nagyon rendes, tiszta, barátságos emberek. Ismerek olyan becsületes romát is, aki nagyon szerény körülmények közt él, de amúgy semmi gond vele. És persze ismerek olyat is, aki csak azt nézi, hogyan vágjon át... Szóval, szerintem nem lehet általánosítani. Ráadásul a lányom is romák mellett lakik és soha semmi gondjuk nem volt. (a vejem a kaput sem zárja még éjjel sem).
12/19 anonim válasza:
Nálunk a cigu szomszédok mindig elhallgattak amikor háznézők jöttek. Elvonultak, látványosan csendben voltak. Lehet azért hogy ne legyen tanú a viselkedésükre, ha jelentgetném őket. Nem tudták kik jönnek hozzám.
Lehet ezek is csak direkt bekussoltak.
13/19 anonim válasza:
Nálunk teljesen normális cigányok vannak. Dolgoznak, rendben tartják az udvart, nem hangosak. Többségében sváb falu egyébként egy-két roma családdal és elég gazdag környék.
14/19 mindentudó99 válasza:
Igen vannak rendes romák de azok nem a te szomszédaid
15/19 anonim válasza:
Dehogy, még véletlenül se.
Én is voltam olyan telket nézni, ahol cigány volt a szomszéd, elsőre csak egy átlag, a putrinál kicsit jobb, aztán ahogy a tulaj megszólalt a telekhatárral kapcsolatban elindult az ordibálás, egymás túlharsogása, mire kettőt pislantottunk megjelent valahonnan még 5-6 kancigány. Nagy balhé nem volt, de tudod kinek kell az ilyen.
Az nem sokat jelent, mit látsz a kapun kívülről, de ha már így is putri, akkor semmi jóra nem lehet számítani. Nehogy belemenj egy ilyenbe
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Van az öngyilkosságnak gyorsabb és kevésbé idegtépőbb módja is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!