Az országban hova érdemes költözni?
Budaörs, Törökbálint.
Amúgy szerintem ilyen már nincs. Vagy ha most még van is, már nem sokáig amilyen ütemben szaporodnak...
Ne legyünk ennyire előítéletesek. Az országban attól is függ hogy HOL, mert máshogy integrálódnak, máshogy szocializálódnak.
Olyan településen nőttem fel, ahol rengetegen vannak (BORSOD), és felnőttként olyan településen vásároltam ingatlant, ahol szintén vannak (Fejér, Bicske).
De össze sem tudom hasonlítani a kettőt. Itt a legtöbb dolgozik, értelmesek, bár eléggé szeparált helyen élnek, tehát van c-s rész, de akiket eddig megismertem azok jó emberek. Ismerek olyat aki többet dolgozik mint mi, hajtja a munkát, szép életet élnek, tisztességesen nevelik gyerekeiket, mindent megadnak nekik. Számomra ez a lényeg.
Miözben borsodban a biztonságérzetem sem volt jó, itt nem vagyok szívrohamos, hogy bezártam-e a kaput/ajtót.
Nyilván már mindenhol van 1-2 rossz arc, kérdés a tendencia, és ezeknek az előfordulási arányuk.
+ még emellé én megjegyezném, szintén Fejérmegye, én is ez alapján választottam a települést ahol élek, egy 600fős kis falu, nincs egy darab cigány sem, ennek nagyon örültem mikpr ide költöztem...
Mégis van egy sárgalapos besurranónk, akihez a rendőrök már ki se jönnek ha tudják, hogy vele van a baj.. van 2db gyilkosunk, akik megöltek késsel egy öreg bácsot, leülték a 8-10évüket és ma itt élnek köztünk...
Van kötekedő alkoholistánk, de a legrosszabb, egy szó szerint belterjes család, akik minden balhéban benne vannak a környéken...
Mindent elzárva kell tartanunk, semmit nem hagyhatsz a kertben sehol, és be kell kamerázva lennie mindennek... de így is volt már, hogy nappal bementek napozó nőhöz, aztan csak a vak szerencsén múlott, hogy pont olyan sétált arra az utcán akitől félnek, különben megerőszakoltak volna...
És mégegyszer mondom, jó kis falu, mert nincs egyetlen egy cigány sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!