A munkahelyem Bp közelében van, ha nagyon muszáj át tudom kérni magam máshova. Egyedülálló nő vagyok, kb annyi pénzem van hogy hitellel tudjak venni egy panelt pl Tatabánya, dunaujvaros és hasonló helyeken. Tudom vannak olyan részei ezeknek ahol sok a fura alak. Melyik részek élhetőek? Maximum 20-25 millió forintot tudok lakásvásárlásra szánni ugye hitellel.
Vagy maradjak albérleten Bp közelében 150+ rezsiert és fizessek úgy hogy sose lesz az enyém és várjak a csodára hátha lesz egyszer saját családom és nem egyedül kell majd ezzel szenvednem. Melyik a jobb? Sajnos tartok tőle hogy sose lesz már kapcsolatom, túl zárkózott vagyok de valahol meg élnem kell. Lassan 30 leszek… segítséget nem tudok kérni senkitől.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
aug. 6. 12:56
1/5 anonim válasza:
Ha rosszabb állapotú esetleg szuteren lakás is szóba jöhet, akkor ingatlan comon Budapest szűrés. Ismerkedni is több az esély.
aug. 6. 13:25
2/5 mindentudó99 válasza:
Dunaújváros élhető hely bár nem egy szép város viszont 20 milláért kapsz lakást. Kolegám felújítottat vett ennyiért ott.
aug. 6. 13:43
3/5 anonim válasza:
Dunaujvaros szep varos.
Tarsuljunk be egy kozos lakasba.
aug. 6. 14:55
4/5 anonim válasza:
Barátaink Dunaújvárosban laknak, nekik nagyon bejött. Biztos vannak rosszabb részei is a városnak, ők a belváros egyik részén laknak kocka társasházban. Megvettek egy régi lakást és maguk átépítették, összenyitották az apró konyhát a nappalival, zuhanyzót csináltak a kád helyén a fürdőben. Egy nagyon szuper 2 hálós, nappalis lakásuk lett. A gyereknek jók voltak az iskolái, jó a belső közlekedés és barátunk onnan jár dolgozni céges busszal minden nap máshová, a párja helyben dolgozik.
aug. 6. 17:49
5/5 anonim válasza:
Dunaújváros jó lehet, viszont ha még egy nagyon kicsit hozzá tudnál adni akkor szóba jöhet Székesfehérvár (1 szobás panel) az tökéletes lenne. Közelebb pest, helyben mindentéren több lehetőség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!