Óbudán melyik a jobb lakótelepi rész: Solymár utca-Szőlő-Zápor utca 3-as tömb? Raktár-Veder-Szellő utca 3-as tömb? Lajos-Kiskorona utca 2-es tömb? Szőlő köz-Kiscelli utca tömbök? Harrer Pál-Miklós-Folyamőr-Matróz-Akác utca/köz tömbök?
Raktár meg Harrer Pált össze sem lehet hasonlítani attól ami a Vörösváritól délre van.
Már csak közlekedésileg sem…
Szőlő köz és Kiscelli utca viszont nagyon zajos.
A Harrer Pál keleti oldala csendes, de elég lepukkant.
A raktár-veder-szellőt kevesen ismerik de csendes mert messze a két főúttól.
Lajos-Kiskorona befele néző részei elég menők, kb. a legdrágább lakótelep óbudán.
Solymár-Szőlő-zápor, a mögötte lévő rész szép de ez a 3 hatalmas háztömb tele van sötétkonyhás lakással. A kilátások szépek viszont.
Az utolsóról nekem sincs túl jó véleményem.
Minél közelebb a fonódóhoz és 1-es villamoshoz. Azon belül lehet keresni csendesebb részt, ahonnan pár perc sétával eléred a tömegközlekedést.
Solymár és Zápor esetén a konyhák ablak nélkül épültek, nekem ez kizáró tényező, de kinek mi.
Raktár-Veder-Szellő picit kieső rész a villamos szempontjából, inkább a Szentendrei buszokat éred el velük könnyebben.
Lajos-Kiskorona esetében a Kiskorona klassz lakóházak, dunai kilátással és felújított panelek vannak.
Szőlő köz-Kiscelli rendben vannak, közel a Flórián tér és a központi posta. Ha a Pacsirtamezőhöz közel veszel zajosabb.
Az utolsó lista nekem teljesen kizárt.
Senki helyett nem lehet dönteni, mert mindenki más szempont szerint él, valakinek a boltok, van akinek iskolák, van akinek az autós és van akinek a tömegközlekedés a fontos. Járd körbe ezeket a részeket és dönts az alapján.
A Raktár-Veder-Szellő utcai lakótelep nagyon lehangoló, oda nem költöznék.
A többi nem olyan rossz, de közlekedésügyileg egy közelebbit, vagy legalábbis egy könnyebben megközelíthetőt választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!