Miért mondjak hogy magasak az árak Budapesten? Sokkal olcsóbbak a lakások, mint más nyugati városban.
Figyelt kérdés
Megnéztem 100.000€ értékben mit kapnék.
Budapest jobb kerületeiben (11-12-13-3) is van már 2008 utáni 30-40nm emeleti lakás, nem is kevés. Átlag 1-1.3M/nm
Megnéztem ezek után Bécsben, Rómaban, Milanoban, Pragaban mi a kínálat:
ennyiért maximum egy szuterén 20-30nm "minilakást" kapsz a város szélén. Az élhetobb lakások 150.000-tól indulnak a város határon is!
júl. 31. 13:40
1/6 anonim válasza:
Azt gondolom nem nézted meg, hogy egy átlagos keresetű embernek itt és ott hány évig kell dolgoznia egy lakás áráért.
2/6 anonim válasza:
Nem a nyugati városok a mércék, hanem a magyar kiadó házak/lakások Magyarország területén... Picurkát eltájoltad magad...
4/6 anonim válasza:
Hasonlítsd össze akkor mondjuk a szombathelyi és a zwickaui (Németország) ingatlanárakat. Vagy a budapesti-drezdai ingatlanárak is nagyjából megegyeznek, mégis valószínűleg Drezdában jobbak a fizetések.
5/6 anonim válasza:
Ne így néz. Én az osztrák csomagfutári fizetésemből tudtunk építkezni családi házat Ausztriában. Nyilván rengeteget túlóráztam, nem kellett albérletre költeni, meg a hitel sem volt olcsó, de Magyarországon ez lehetetlen lett volna, futári fizetésből egy garzont nem tudsz összespórolni Magyarországon.
6/6 anonim válasza:
5 egy garzon árából már simán felépítesz egy kisebb házat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!