Melyik a nagyobb proliság? Elmenni egy panelprogramos és felújított panellakásba, vagy elmenni egy belvárosi, rossz műszaki állapotú, de legalább tégla lakásba lakni, aminél a ház falán omlik a vakolat?
Figyelt kérdés
júl. 31. 01:11
11/12 anonim válasza:
10 Linkelj egy hazai omladozó panelről bármilyen képet..mert én még egyet sem láttam.(pécs magasház nem ér,az egy egyedi és utána nem alkalmazott technológiával épült akármi).
12/12 jpeacefuler válasza:
Jogos a hozzászólás. Omladozó panelről én sem tudok, sőt az már nagy baj, ha egy panel omladozik, hiszen vasbetonelemekből áll az építmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!