Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Frissen festett, azonnal...

Frissen festett, azonnal költözhető vagy magadnak újítós lakást vennél szívesebben?

Figyelt kérdés

Ugyanaz a lakás

A verzió :szépen felújított, azonnal költözhető, piacképes áron, kevés alkuval.

B verzió: nincs tisztasági festés se, itt-ott javítási munkák (esztétika), de kicsit ár alatt, vagy nagyobbat alkudhatsz.

Melyik érné meg neked jobban?

júl. 18. 21:49
A kérdező szavazást indított:
Felújított lakás drágábban
Felújítandó lakás, sokkal olcsóbban
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen felújítandó házat vettem, szinte mindent magam csinálok, eddig nem bántam meg. Általánosan igaz, felújítandót akkor érdemes venni ha sokmindent meg tudsz magad csinálni. Ha szakember kell mindenhez, akkor már nem biztos hogy megéri.
júl. 18. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A felújítottam választottam volna mindig, de sose volt olyan, amin még ne kellett volna dolgozni, ahhoz, hogy jó legyen. Sok nagyon ízléstelenül van felújítva. Akkor már inkább olcsó felújítandó.
júl. 18. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Felújítandót. Nekem viszonylag sok pénzt megérne, hogy az én elképzelésemnek, igényeimnek megfelelően legyen átalakítva.
júl. 18. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Én két lakást újíttattam fel, soha többet. Ha nincs pénzed a csillagaszati összegekért dolgozó generálkivitelezőre, hanem egyenként keresel mestereket, akkor nem csak hogy kb ugyanannyit fizetsz ki, mint egy felújitottért, de az idegrendszered is garantáltan tönkremegy. Én úgy vagyok, hogy inkább legyen ízléstelen, de festésen meg pár apróbb munkán kívül ne kelljen mást csinálni.
júl. 18. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi kulcsrakész házat vettünk. Nem volt beleszólásunk hogy milyen legyen a ház viszont alkalmi vétel volt ezért nem keresgéltünk tovább.

Ha újból házat vennék akkor inkább építenék egyet a nulláról vagy vennék egy felújítandót és úgy újítom hogy tetszik.

Festés, glettelés, szigetelésen kivül mást nem igazán tudok megcsináljuk saját magam talán egy kisebb burkolasi munkát vagy laminált padlót de az tény hogy sokkal jobban megéri ha sok munkád meg tudsz magadnak csinálni

júl. 19. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól is függ, mit kell felújítani... Ha be akarunk költözni, akkor azért a gépészet, vezetékek, mint víz, áram, fűtés legyenek rendben, burkolást, festést, beépített dolgokat, esetleg nyílászárókat meg tudjuk oldani szobánként és akkor olyan, amilyet szeretnénk. Nagyon szétverendőt nem vennék, mert az fél-egy év, mire mindenhez talál az ember mestert és mindig háromszor annyiba kerül, mint gondolta.
júl. 19. 06:34
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Csak felújítandót. Nem akarom egy vadidegen ízlését bámulni éveken át, és amúgy is születetten barkácsolós hajlamú vagyok, így szívesen bíbelődnék vele.
júl. 19. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Kétszer újítottam fel. Semmi ilyen szakmunkához nem értek, de a szervezés megy. Egyszer egyenként kerestem szakembereket. Akkor még könnyebb volt, mint most. Másodszorra generálkivitelezőt kerestem. Sokkal egyszerűbb volt, és a végén nem is jött ki drágábbra. Ráadásul időben jóval gyorsabb.

Én nem tudnék valami ízléstelen borzalomban lakni. Eleve felháborító, hogy miket neveznek felújítottnak.

júl. 19. 08:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon jó hír számomra, hogy legtöbben így gondolkodtok, mint én.

Kicsit pontosítok. Minden rendben, víz, vezeték, fűtés, tető stb., de készült új álmennyezet világítással és a falak is itt-ott kartont kaptak, ami nem lett glettelve és festeni sem árt.

Nem akkora tűz, de inkább olcsóbban túl adnék rajta,és nincs macerám vele, mint pici

gyerekek mellett befejezni, és árulni fél évig-évig piaci áron.

Párom szerint ez így "hányás" és soha senki nem fogja megnézni se, nemhogy megvenni.

júl. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!