Frissen festett, azonnal költözhető vagy magadnak újítós lakást vennél szívesebben?
Ugyanaz a lakás
A verzió :szépen felújított, azonnal költözhető, piacképes áron, kevés alkuval.
B verzió: nincs tisztasági festés se, itt-ott javítási munkák (esztétika), de kicsit ár alatt, vagy nagyobbat alkudhatsz.
Melyik érné meg neked jobban?
Mi kulcsrakész házat vettünk. Nem volt beleszólásunk hogy milyen legyen a ház viszont alkalmi vétel volt ezért nem keresgéltünk tovább.
Ha újból házat vennék akkor inkább építenék egyet a nulláról vagy vennék egy felújítandót és úgy újítom hogy tetszik.
Festés, glettelés, szigetelésen kivül mást nem igazán tudok megcsináljuk saját magam talán egy kisebb burkolasi munkát vagy laminált padlót de az tény hogy sokkal jobban megéri ha sok munkád meg tudsz magadnak csinálni
Kétszer újítottam fel. Semmi ilyen szakmunkához nem értek, de a szervezés megy. Egyszer egyenként kerestem szakembereket. Akkor még könnyebb volt, mint most. Másodszorra generálkivitelezőt kerestem. Sokkal egyszerűbb volt, és a végén nem is jött ki drágábbra. Ráadásul időben jóval gyorsabb.
Én nem tudnék valami ízléstelen borzalomban lakni. Eleve felháborító, hogy miket neveznek felújítottnak.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó hír számomra, hogy legtöbben így gondolkodtok, mint én.
Kicsit pontosítok. Minden rendben, víz, vezeték, fűtés, tető stb., de készült új álmennyezet világítással és a falak is itt-ott kartont kaptak, ami nem lett glettelve és festeni sem árt.
Nem akkora tűz, de inkább olcsóbban túl adnék rajta,és nincs macerám vele, mint pici
gyerekek mellett befejezni, és árulni fél évig-évig piaci áron.
Párom szerint ez így "hányás" és soha senki nem fogja megnézni se, nemhogy megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!