Festett már le valaki valamit festékspray-el úgy, hogy nem pergett le róla fél éven belül?
Figyelt kérdés
jún. 12. 12:23
2/10 A kérdező kommentje:
És akkor tartós marad a festék spray is?
jún. 12. 23:16
3/10 anonim válasza:
Az alapozó jobban tapad a festendű felülethez, ő pedig egy jobb felületet biztosít a festék számára.
Persze azért itt is alapfeltétel, hogy amit lealapozol az tiszta legyen, ne zsíros meg rozsdás.
Én munka asztalt készítettem zártszelvényből. Lefújtam alapozóval, azt pedig 2 réteg festékkel. (akril). Köszöni jól van. Kb fél éve történt pont.
4/10 A kérdező kommentje:
Fél év az még nem sok idő.
jún. 13. 10:38
5/10 anonim válasza:
A kerdesedben fel evet irtal. Nem sok, de nem hiszem, hogy lepereg ha eddig nem pergett.
6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Remélem én is hogy jó lesz.
jún. 13. 11:32
7/10 anonim válasza:
Az egyik fajta ragadós, jol tapad és hozzá is jól tapadnak.
Viszont baromian nem birja a karcolódást, a vizet a napot stb. Ez az alapozó.
A másik fajta nem ragadós, viszont jól bírja a napot, esőt, kemény karcálló stb.
Ez a fedő festék.
Ezeket kell kombinálni.
8/10 A kérdező kommentje:
És utána lakk?
jún. 14. 09:46
10/10 Moon_Walker válasza:
természetesen. zsírtalanítás, csiszolás, alapozó. Ekkor biztosan nem fog leperegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!