Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hagyatéki végzés benyújtása...

Hagyatéki végzés benyújtása után (sürgős kérelemmel kiegészítve) mennyi idő szokott lenni mostanában a földhivatali bejegyzés? Friss tapasztalatokra lennék leginkább kíváncsi.

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy hivatalosan 30 nap így megsürgetve. Sejtem is hogy nem lesz sokkal kevesebb... de hátha volt, aki mást tapasztalt.

júl. 13. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy sűrgős kérelem.Nyáron meg ott is szabin vannak.

A 30 nap csak tájékoztatás jellegű,mint az SzTK ban az időpont.

júl. 13. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Van olyan lehetőség, hogy soron kívüli eljárást lehet kérni 10.000 ft plusz díj ellenében. Ez akkor is lehetséges, ha már elindult a folyamat.

A többi jogos, teljesen el tudom sajnos képzelni.

júl. 14. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam kiegészítem, hátha másnak hasznos lesz: Soron kívüli eljárást kérve, plusz díj ellenében, 3 munkanap alatt meglett végül. Júliusban, a szabadságolások közepette.
szept. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!