Szép ez a lakás?
2024. júl. 5. 00:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
2/9 anonim válasza:
Semmi extra szépséget nem látok benne, ráadásul nekem nagyon nem jön be,hogy az eladó, a falak kivételével csak barnát választott mindenből.
3/9 anonim válasza:
Rosszul válogatta össze a színeket:
- A járólaphoz barna fuga kellett volna
- Az ajtóknak sokkal világosabbnak kéne lenniük, a sötét burkolatok miatt
- A konyha frontnak szintén világosabbnak és nem faszínűnek, túlságosan össze olvad a padlóval.
Biztos van akiknek tetszik, nekem nagyon nem.
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz, de ez mára tizenkettő egy tucat kategória lett nekem. Az összes “igényesen, fiatalosan felújított ékszerdoboz” így néz ki.
5/9 anonim válasza:
Szép, viszont kár hogy vizesednek a falak, nem tudom volt-e utólagos vizszigetelés, ha nem akkor a padlószint körüli vakolat nem lesz hosszú életű.
6/9 anonim válasza:
Szépnek nem szép, ez a magyaros fantáziátlan ízlés vagy ízléstelenség, de rendezett, teljesen okés, kiadásra teljesen jó. Ennél sokkal rosszabbakat látni. Én ellaknék benne ha nem lenne földszinti vizes régi ház.
8/9 anonim válasza:
A majdani berendezéssel talán javítani lehet ezen a mélabús hangulaton.
9/9 anonim válasza:
Egy sablon lakás a színeket tekintve. Nem kell rikítania ahhoz, hogy lehessen egy kis fantáziát vinni bele. Nekem ebből az hiányzik. Szóval az a bajom vele, hogy ahhoz szép, hogy szétverjem, de ahhoz nem, hogy 100% szívesen nézzem. Egyébként persze, nem rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!