Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szőlőt művelési ág alól...

Szőlőt művelési ág alól kivont ingatlannál ugye meg szabad szűntetni?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e bármi más szabályozás ami a művelési ágból kivett területet is szabályozhatja? Ugye nincs ilyen?

Egy ingatlanos nem nagyon volt képben, pedig számomra egyértelmű ami ki van vonva abba nem szólhatnak bele.

Félreértés ne essék, nincs bajom a szőlővel csak elég nagy területen van én pedig szeretnék még egyéb zöldségeket termeszteni, így nagyjából lefelezném a szőlőt.

júl. 1. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ki van vonva azt csinálsz rajta amit akarsz. Sőt ha nincs kivonva és zártkert akkor sem érdekel senkit mit csinálsz rajta, amíg nem veszel fel rá támogatást. Nekem is van szőlő művelésű zártkertem amin almafák vannak csak.
júl. 2. 06:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül.
júl. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!