Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestről vidékre költözők:...

Budapestről vidékre költözők: megbántátok vagy jó döntés volt vidékre költözni?

Figyelt kérdés
Tősgyökeres budapesti vagyok, de vágyom a vidéki életre. Vacillálok. Szívesen olvasnék tapasztalatokat.

2024. jún. 1. 23:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a macerás a pestre vonatozásban Egerből? Pont hogy javult az elmúlt években, emeletes klímás motorvonatok járnak óránként, másfél óra a menetidő.
2024. jún. 3. 12:02
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező! Ha unalmasnak találod Pestet, egy idő után más helyeket is annak fogsz találni. Csak szólok.

#5 voltam.

2024. jún. 3. 13:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor majd keresek egy másik helyet. :), 12-es.
2024. jún. 3. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Na jó, amikor én laktam ott diákként, még csak a napi két Intercity volt, ami nem átszállós volt, aki ismerős ingázott, az ralizott inkább az autópályán. De egyébként nagyon szerettem, tervben volt visszaköltözni, aztán még falubbat választottunk, de közelebb rokonokhoz.
2024. jún. 3. 23:01
 15/19 SZTANN ***** válasza:

Eger - maga a város - NEM VIDÉK. Nem sokban tér el bármely más várostól, akár Budapesttől. Kicsit nyugisabb, kicsit átláthatóbb, de ugyanaz: nagy forgalom, tömeg (turisták), bevásárlóközpontok, kisboltok, piac ... Mindenféle infrastruktúra ugyanolyan, mint másutt. (Arról nem beszélve, hogy a fővárosnak is sokféle vidéke van, nem mindegy a belvárosból, lakótelepről vagy kertvárosból indulsz.)

Persze ha Eger kertvárosába vagy közeli kis faluba költözöl, az tényleg vidék.

2024. jún. 4. 11:56
 16/19 A kérdező kommentje:
15-ös, olvasd el a mérdést még 1x és adj adekvát választ, ha van kedved.
2024. jún. 4. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi csak 30 percre költöztünk Budapesttől és egyáltalán nem bántuk meg. Én örülök a város közelségének, de bent lakni már nagyon utáltam. Egyszerűen mindig volt valami folytogató érzésem. Ha ma a belvárosban járunk, mindig elcsodálkozom hogyan is lehet itt életvitelszerűen élni, gyereket nevelni és elborzadok. Tudom, hogy sokan szeretik, én utálnám már. Jó érzés hazajönni a csendbe, nyugiba, madárcsicsergésbe az élhető méretű telkünkre, ahol nincsenek a nyakunkban a szomszédaink.

Bár én vidékről költöztem Budapestre, ez volt minden vágyam anno, aztán elég gyorsan "kiégtem" benne. Tudtam mit keresek, mire vágyom, így nem ért akkora meglepetés, amikor újra "vidékiesedtem". :)

2024. jún. 4. 13:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ, 17, jó, hogy megtaláltátok a helyeteket!
2024. jún. 4. 13:52
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es: írtam privátban.
2024. júl. 3. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!