Dunavarsány vs Szigethalom központ? Ti a kettő közül melyiket választanatok?
Sziasztok! Ingatlan vásárlás előtt állunk és ez a két hely az amit kinéztünk.
Szigethalom központban van az egyik. Kisebb telek, kisebb ház. Közel több nagy bevásárló központ/bolt, éjjel-nappali gyógyszertár, H6 hév stb. Feletted mennek azért a repülők gondolom a szmog is magasabb.
Dunavarsányon kicsit olcsóbban nagyobb ingatlan, nagyobb telek. Nincsenek annyira beepulve, hogy az összes szomszédod erkélye a te telkedre néz. Nagyobb a privát zóna (a szigethalminál körbe van építve, mellette valami többszintes társasház szerűség van, mondjuk több méter magas sövénnyel lehetne csak orvosolni). Viszont itt csak egy Spar van ha felújítják lesz vonat.
Nem tudom a kettő közül melyik lenne jobb. Ti melyiket választanák?
Szigethalmon én is laktam jópár évig. A régi olcsó Fejes féle sablonházat ne válaszd, ha esetleg olyat néztetek ki mert azok nagyjából 5-10 évente cserélnek tulajt. Már amik még ép állapotúak. Amúgy a 2000-es évek elején mikor építkeztünk ott még nagyon vidékies kis város volt, viszonylag kevés emberrel. 2010-es években lepukkant és valahogy azután kezdődött ez az "elnépesedés" és azóta csak még többen vannak, sőt lesznek. Múltkor voltam arra és láttam, hogy még több mindent zsúfoltak be a Gyártelepi kis részre, egymás hegyén hátán vannak a boltok stb.. és onnan dugó van be Pestig szinte minden irányban. A hév is nagyjából 40-45 perc. A Mű út keskeny, nincs járda azóta sem és elég forgalmas. Visszagondolva elég veszélyes is. Cserébe legalább ma már kinéz valahogy és tényleg van minden ahogy írtad. Azóta azt hiszem Lidl is, nem messze ott a tököli Tesco, dunapart is fel lett újítva. A repülők nem csinálnak nagy szmogot, legalább is nem érezhető.
Dunavarsányban már régen voltam, de ha jól emlékszem az valóban vidékiesebb, de az ismerősöm akinél voltam nagyon szeretett ott lakni. Ha az ingerszegénység hátrány, akkor inkább Szigethalom, de ha csendesebb helyre vágysz akkor Dunavarsány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!