Dunavarsány vs Szigethalom központ? Ti a kettő közül melyiket választanatok?
Sziasztok! Ingatlan vásárlás előtt állunk és ez a két hely az amit kinéztünk.
Szigethalom központban van az egyik. Kisebb telek, kisebb ház. Közel több nagy bevásárló központ/bolt, éjjel-nappali gyógyszertár, H6 hév stb. Feletted mennek azért a repülők gondolom a szmog is magasabb.
Dunavarsányon kicsit olcsóbban nagyobb ingatlan, nagyobb telek. Nincsenek annyira beepulve, hogy az összes szomszédod erkélye a te telkedre néz. Nagyobb a privát zóna (a szigethalminál körbe van építve, mellette valami többszintes társasház szerűség van, mondjuk több méter magas sövénnyel lehetne csak orvosolni). Viszont itt csak egy Spar van ha felújítják lesz vonat.
Nem tudom a kettő közül melyik lenne jobb. Ti melyiket választanák?
* Ti melyiket választanátok?
Elnézést a hibákért telefonról vagyok, és köszönöm a válaszokat! :)
Szigethalmon jópárszor átmentem már. Szép, népes település. De totál egymás seggében vannak az emberek. Ha valakit ez nem zavar, akkor az jó. Szerintem rosszabb mint egy panel mert ott nincs kert ahol a szomszéd seggét kell nézned.
Varsány se olyan kicsit, én azt választanám, ha et a kettő van csak terítéken.
Ha nincs kocsi, akkor fontos, hogy az 51-eshez közel legyél ahol van busz.
Szigethalmon laktam 16 évig.
Mind a két településről a gépkocsival történő ingázás borzalmas.
Én Szigethalmot választanám.
Mivel Szogethalom óriási falu, így az ingatlan lokalizációját is figyelembe kell venni vásárláskor. Mindenképpen HÉV és központ közelit kell kinézni. Helyi tömegközlekedés nincs. A buszok másik településekről jönnek és mennek a Gyártelepi végállomásra. Mindig késnek.
Ingázásra (meló ,iskola ,szórakozás) a HÉV használható, pontos.
Ha kérdésed van írj privátban. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!