Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket választaná?

Melyiket választaná?

Figyelt kérdés

Egy házat egy faluban távolabb egy nagy várostól, de a ház jó állapotban lenne, így nem kellene többet rá költened.

Egy házat egy kisebb városban,ami egy nagy város mellett van, de a ház rossz állapotban lenne és még kellene rá költened, amit csak hónapról, hónapra tudnál megoldani.

Melyiket választanád?

máj. 30. 07:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Feltehetöen a nagy várodban dolgoznál - vagy miért érdekes a nagyobb város?

Melyik helyröl mennyi idö csúcsforgalomban a bejárás?

Milyen a közlekedés és milyen alapüzlet van?

Mennnyi pénzed van a felújításra?

Olyan nincs, hogy egy házra nem kell költeni, ez csak mese. Ha meg a másik lakhatatlan, akkor nem érdemes vele foglalkozni.

máj. 30. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Én ennyiből nem tudnék információt adni.

A faluban milyen a közlekedés? Milyen a falu infrastruktúrája? Bolt, gyógyszertár, stb?

Mennyi maradna havonta a felújításra? Már most beköltözhető, vagy szét kell verni tégláig, addig meg megoldani máshogy a lakhatást?

Munkahely szempontjából?

máj. 30. 07:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Felénk a falukban kb van 2 bolt talán egy 100 forintos és teli kisebbséggel. De olyan, ház van, ami kész és azonnal költözhető.

Van a másik, ahol szinte minden megtalálható. Viszont, felújítandó. Pénzem, annyi van hogy felújításam annyira hogy be költözhető legyen, de a többit, hogy valahogy ki is nézzen csak hónapról, hónapra tudnám megoldani.

A közbiztonság is jobb mint felénk bármely faluban.

máj. 30. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Inkább választanám ami már kész van,egy felújítás mindig nyűg.
máj. 30. 08:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem számítana, hogy felújítandó, vagy sem. Ha van egy szoba-konyha, amit később az igényem szerint kibővíthetném, az maga lenne a paradicsom számomra.

A vásárlásnál nem azt nézném, hogy kell-e dolgozni rajta, hanem azt, hogy az életem milyen lenne ott élve, munkához, bolthoz közel? Bejárás megoldott, elérhető a kenyéren-tejen kívül más is?

Ma beköltöznék akár egy lepusztult házba is, és szépen lassan palotává varázsolnám. Amit lehet azt akár a saját kezemmel.

máj. 30. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez tőled is függ. Van aki kifejezetten szeret felújítani.

Én viszont azt gondolom, hogy a lokáció mindennél fontosabb. A lepukkant házat fel tudod ujitani ahogy időd és energiád engedi, nem kell azonnal kacsalábon forognia. A menő házat viszont nem tudod eltolni a putriból soha.

Én a jó helyen levő rosszat választottam, nem bántam meg, az értéknövedekedés sem elenyésző, amit menetközben összehozol.

máj. 30. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

" a falukban kb van 2 bolt talán egy 100 forintos és teli kisebbséggel"

Ez elég lenne, hogy ne jöhessen szóba

máj. 30. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a városban lévő lakható állapotú, azt választanám mindenképpen.
máj. 30. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék falun élni, úgyhogy a felújítandó kisvárosi házat.
máj. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!