Szép ez a lakás?
Átlagosnak mondanám.
Tisztának tűnik (a nappaliban a kanapé mellett az a kis kosárszerű valami lehet akár baba játszószőnyeg is meg kisállat fekhely is… ha állatot is tartasz a lakásban, akkor is áll, hogy tisztának tűnik, de ebben az esetben én már nem lennék potenciális vevőd…)
A stílusa picit unalmas, átlagos, hétköznapi.
Nekem kevésnek tűnik a pakolós hely (gardróbszekrények, komódok stb.)
A konyha és a fürdő viszont túlzsúfolt, 2000-es évek eleje stílusú burkolat, bútorzat, elrendezés- itt azért látszik, hogy legalább15 éve megvan a csempe, járólap, konyhabútor- de nincs vészesen lelakva, ha pl bérbe szeretnéd adni, teljesen OK.
A lakás elosztása rossz annyiból szerintem, hogy nagyon pici a fürdő, ráadásul sajnos egyben a wc-vel is és az egészet a túlzsúfoltság rontja tovább (azt a budipapír halmot nem lehetne elpakolni pl? Nem praktikus, nem higiénikus így szerintem…)
Egy családnak ez borzasztó pici, az egész olyan átlagos, szürke, steril, személytelen… 1-2 embernek OK lehet.
..különben meg már feltetted ezt a lakást, miért kell ismét?
Kiadásra.
Új kanapé van.
Vótmá.
Olyan semmilyen, pont mint volt.
Elpakolnék minden személyes cuccot a fotózáshoz, akár csak abban a szobában, ahol fotózol épp. Kutyát is (ha valaki nem kutyával venné ki vagy allergiás, rossz pont), plüsst is, WC papír gurigákat, szennyesládát, szemetest, piperét, illatosítót, kis fiókos izét, és a túl sok cipőt az előszobából... Felraknék arra az étkező asztalra valami modern terítőt, ami semmiképp nem viaszosvászon. Viszont odabiggyeszthetsz 2 díszpárnát, valami virágot, egy darab szépen összehajtogatott törülközőt... És kész.
Kanapé szép, de jobb lett volna a másik irányba az L alak. Hanglemez asztalka cuki és trendi.
Konyhabútor étkező és a fürdő már retró. De azért nem világvége.
Egyébként a siker azért elsősorban azon fog múlni, mennyiért adod és hol van. Tehát ennyire nem érdemes rágörcsölni a tunningra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!