Jól érzékelem hogy nagyon pang az ingatlanpiac, alig van vevő?
A jó helyen lévő, megfelelő ár-érték arányban meghirdetett lakásokra, házakra szerintem van kereslet.
Én februárban egy hónap alatt adtam el megyeszékhelyen a lakásom és még ugyanabb a hónapban sikerült vennem egy házat, beleforgatva a lakás árát.
Amikor nézelődtünk a házvásárlás előtt, illetve amikor mi árultuk a lakásunkat, egyáltalán nem volt pangás.
Fontos a jó elhelyezkedés, tisztaság, rend, jó fotók és alaprajz, megfelelő ár-érték arány és személyes tapasztalatom szerint a részben vagy teljesen felújítottak jobban mennek, mert lutri kiszámolni a mai világban, mennyibe fog kerülni utólag a felújítás.
"4: Az érdekes, mert ügyvéd se nagyon ad időpontot olyan hamar. "
De igen. Hétfőn raktam fel a hirdetést, szerdán már aláírtuk a foglalót, 1 hét múlva utalták a vételárat.
Pangani nem pang, de az árak hihetetlenül nyomottak...
Újpestről tudok nyilatkozni a környező utcákból a praktikertől 3 km-es körzetben levő eladott lakásokról.
90 nm 4 lakásos társasházi földszintes utcafronti közepes állapotú főút mellett 70 M re hirdették 16 hónap alatt ment el.
28 nm 12 lakásos felújítandó földszints körudvaros utcára néző társasházi lakás 24 M re hirdettés 18 m ért ment el 6 hónap alatt.
35 nm 8 lakásos felújítandó földszints körudvaros utcára néző társasházi lakás 20 M re hirdették 17 m ért ment el 10 hónap alatt.
52 nm 12 lakásos jó állapotú két emeletes hátsó udvaros utcára néző első emeleti társasházi lakás 50 Millióra hirdették 42 M-ért ment el 9 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!