Mikorra várható, hogy elkezd fellendülni az ingatlanpiac?
Az ingatlan piac száguld a megfelelő helyen.
Ha nálad nem megy, akkor nehéz lesz később is.
Én ingatlant keresek és azt látom, hogy megint kúsznak fel az árak. Városokban lassan 20 alatt nem kapsz semmit, csak mini garzont, vagy rossz környékkel.
Már a lerohadó falusi házakat is lassan 10 millióért adnak
Lazán el tudsz adni, ha reális áron adod és nem vetted nagyon drágán.
Nagyon sokat számít,hogy a hírdetésed milyen minőségű.
A hírdetések javarésze kritikán aluli, így tényleg nem is keltik fel a figyelmet.
Nem értem,ha valaki el akar valamit adni, akkor miért nem írja oda pontosan az ingatlan helyét,környzeteét ,belsőjét egy halom képpel.
A vásárló nem fog kevés kép, infó és vonzó szöveg nélkü odautazni, hiszen sok ezer ingatlan van a piacon.lehetetlen mindnehova elutazni,h eldöntse melyik a jobb.
A hirdetés alapján fog utazgatni.
5-ös vagyok Sztem jól döntöttél, h felújítod, mert a luxus az mindig eladható/kiadható lesz, még válságban is, mert a gazdagokat kevésbé érínti. A nagy luxusmárkák termékei válságban is fogynak ugyanúgy.
Bár én csak egy laikus vagyok.
Én azért megkeresnék elismert profi ingatlanosokat is, hogy a felújítás milyensége, minősége milyen legyen, hogy az minél vonzóbb legyen egy pénzesebb, akár külföldi vevőnek.
A piac sosem hazudik, hiszen az árakat a vevők és eladók egyensúlya dönti el, tehát neked kell alkalmazkodnod, vagy az árral, vagy a célcsoporttal , vagy kivárással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!