Saját, bérelt ingatlanban, vagy "mamahotelben" laktok? Fővárosban, megyeszékhelyen, kisvárosban, faluban éltek? Tősgyökeresek vagytok, vagy máshol nőtettek fel? Hány évesek vagytok? Egyedül, élettársként, házasként, házásként gyerekkel, elváltatok?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 5. 23:21
11/14 anonim válasza:
Egyik sem. A mamahotel egy pejoratív kifejezés, amikor az illető életképtelen és mindent anya csinál. Családdal lakni vagy együtt maradni önmagában nem lesz mamahotel.
Anyummal maradtam több közös okból, mamám kettőnkre íratta át a lakást, és párom ide költözött. Tehát anyummal és párommal élek, ilyen opció nem volt. :-)
35/F/Budapest
12/14 anonim válasza:
Ja: egész életemben a környéken laktunk. Párom távoli vidékről származik és ő élt már egyedül a városban.
13/14 anonim válasza:
Albérlet
Főváros
Nem tősgyökeres
34
Egyedül
14/14 anonim válasza:
Saját lakás
Főváros
Nem tősgyökeres
43
Házas vagyok gyerekkel
Páromnak is már előttem volt saját lakása szintén fővárosban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!