Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Erről a lakásról mi a vélemény...

Erről a lakásról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolkodom, hogy 10M hitelből megveszem, de azért kíváncsi volnék más véleményére is. Előre is köszönöm a segítséget. Zsolti

2024. febr. 25. 07:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Ha a környék meg a szomszédság is jó simán belemennék.
2024. febr. 25. 07:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a ház alulról vizesedik. Próbálják leplezni azzal a kék csíkkal, néhol elétolt pallóval. Látszik egy-egy helyen alulról javítás is. Emellett annak is utánanéznék, hogy valóban társasház-e, vagy osztatlan közösből ügyvédi papírral leválasztva. Utóbbit nem venném meg, de ezt a lakást már eleve a vizesedés miatt sem venném meg. Télen küzdhetsz a penésszel.
2024. febr. 25. 08:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Most látom, hogy az a kék csík valami szigetelőanyag, nem festék. Szóval folyik a küzdelem a víz ellen. Vagy bejön, vagy nem.
2024. febr. 25. 08:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Jó lesz ez.Legalább nem garzon.
2024. febr. 25. 08:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Magamtól észre sem vettem volna az esetleges vizesedésre utaló jeleket. Így már más a leányzó fekvése. :)
2024. febr. 25. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt írja, hogy nincs közös költség, akkor ez nincsen társasházzá alakítva, hanem osztatlan közös. Én emiatt tekintenék el tőle
2024. febr. 25. 10:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, hogy:

1. nem földszinti, hanem félszuterén.

Akkor nem ér ennyit, és nem is vennék ott lakást.

Ebben az árfekvésben - és főleg hogy most 20-30% alkuk vannak -, ezerszer jobb adottságú lakást tudsz kapni.

2. Kicsi a belmagasság.

2024. febr. 25. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
4: ?? Ez garzon.
2024. febr. 25. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de már az első képet megnézve nekem elment a kedvem az egésztől. Belül van leszigetelve (látszódnak az EPS illesztések és gyanúsan alacsony a belmagasság). Konyhában és a szobában a falon ott a kék XPS, vizes a fal, ezzel takarták el. Mögötte csupa penész és salétrom. Bárki, aki hangyányit is ért a hőszigeteléshez, fájdalmasan felsóhajt az ilyet látva.

Nekem rettentő sötétnek tűnik a lakás. Odakint hétágra süt a nap, bent fel vannak kapcsolva a lámpák, egészen aprócskák ablakok, abban is üvegtégla. Nagyon depis leszel pár hét után.

5. komolyan ennyi a bejárati ajtó? Ezen az nem megy be, aki nem akar. Egy csavarhúzval be lehet feszíteni.

9. nincs hely a fürdőszobában, a mosógép már csak az ajtóban fért el.

10. ezeréves villanybojler

11. fürdőszoba be van ázva, ott a folt a plafonon.

13. nem elég hogy belső szigetelés, de még trehány munka is. Ablak felett látszik, hogy elfogyott az eps.

Nekem nagyon nem tetszik.

2024. febr. 25. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON ESETT/ESIK át a lakás ami jelenleg is tart."

Ez inkább durva kókányolás, nem felújítás...

2024. febr. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!