Erről a lakásról mi a véleményetek?
Gondolkodom, hogy 10M hitelből megveszem, de azért kíváncsi volnék más véleményére is. Előre is köszönöm a segítséget. Zsolti
Úgy látom, hogy:
1. nem földszinti, hanem félszuterén.
Akkor nem ér ennyit, és nem is vennék ott lakást.
Ebben az árfekvésben - és főleg hogy most 20-30% alkuk vannak -, ezerszer jobb adottságú lakást tudsz kapni.
2. Kicsi a belmagasság.
Bocs, de már az első képet megnézve nekem elment a kedvem az egésztől. Belül van leszigetelve (látszódnak az EPS illesztések és gyanúsan alacsony a belmagasság). Konyhában és a szobában a falon ott a kék XPS, vizes a fal, ezzel takarták el. Mögötte csupa penész és salétrom. Bárki, aki hangyányit is ért a hőszigeteléshez, fájdalmasan felsóhajt az ilyet látva.
Nekem rettentő sötétnek tűnik a lakás. Odakint hétágra süt a nap, bent fel vannak kapcsolva a lámpák, egészen aprócskák ablakok, abban is üvegtégla. Nagyon depis leszel pár hét után.
5. komolyan ennyi a bejárati ajtó? Ezen az nem megy be, aki nem akar. Egy csavarhúzval be lehet feszíteni.
9. nincs hely a fürdőszobában, a mosógép már csak az ajtóban fért el.
10. ezeréves villanybojler
11. fürdőszoba be van ázva, ott a folt a plafonon.
13. nem elég hogy belső szigetelés, de még trehány munka is. Ablak felett látszik, hogy elfogyott az eps.
Nekem nagyon nem tetszik.
"TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON ESETT/ESIK át a lakás ami jelenleg is tart."
Ez inkább durva kókányolás, nem felújítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!