Budapesten egy jobb helyen mennyibe kerülhet egy 1,5 szobás, esetleg egy 2 szobás újépítésű lakás?
1-1,5 millió forint/m2 ár
Mondjuk 50 millió forint
Megspórolsz 10 milliót a szüleid,ha jó fejek adnak 10 milliót.
Utána csok+ bevállalod a 30 millió forintos kedvezményes hitelt.
És ott a 50 milliós lakásod
Én külföldön képzelem el az életem, de jó lenne, ha lenne Magyarországon egy saját tulajdonú, budapesti, újépítésű lakásom. Ha esetleg ritkán az országban járok, jól jöhet. Addig talán kiadom albérletbe, és onnan is jöhet a pénz. :D
Nem nagyon értek a témához, és időm sincs böngészni annyi hirdetést, csak egy átlagárra voltam kíváncsi. :)
Amúgy nem vennék fel semmilyen hitelt, nagybátyám és családja ebbe buktak bele.
Felvettek egy rakás pénzt, és lényegében egy kis villát vettek, szóval tipikus újgazdagnak tűntek. Csak nem tudták fizetni a hitelt, ami gondolom azért történt, mert nagybátyámnak a saját vállakozása már nem ment. Durva volt, hogy elment a lakás, el kellett adni a kocsit is, mindent.
Ma albérletben élnek, Budapesten.
Kiadni az 1, 5, 6, 7, 12 -t lehet tán legjobban illetve a 2., és 13. kerület belső részeinél.
Felmész az ingatlan.com-ra, beikszeled, hogy hol, mekkora és hogy újépítésű, aztán látni is fogod egy-egy hirdetés alatt a környék átlagárait.
Azért ha milliókat akarsz elkölteni, csak érdemes pár percet rászánni a piackutatásra a saját szemeddel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!