Családommal egy nagyobb lakásba költözünk. Ma voltunk ott először hosszabb ideig, a kicsi is ott aludt délután. Nem éreztem, hogy de jó lesz itt élni és nagyon idegen volt. Meg lehet így szeretni az új otthont?
Olyan házat kellett volna venni amire ha ranezel üresen is otthonnak érzed. Nekünk ez 2 év volt.
Üres volt, romos, de volt benne fantázia, éreztem hogy ez a felújítás után otthon lesz. És tényleg az lett 😊
Rendezzetek be, fesd olyanra ami tetszik, aztán hátha megszereted.
Mi felújítottunk egy régi házat, alig vártuk hogy kész legyen. Az első éjszaka emlékszek hogy kifejezetten rossz volt, idegen volt nagyon. Hozzá kell tennem még nem volt otthonos, dobozokban álltak a cuccaink, konyhaszekrény még nem volt készen. Úgyhogy lehet ezért is volt idegen, de pár nap alatt teljesen megváltozott a hozzáállasom, azóta is ha hazaérek akárhonnan már csak az otthon illata is annyira jó.
Szóval szerintem minden csak szokás kérdése, meg lehet szeretni.
Nekem is ilyen volt, szerintem ez természetes. Kinél jobban, kinél kevésbé jön elő ilyen érzés.
Nézd a jó részét, a nagyobb lakásban lesz végre helye mindennek.
Miután megismerkedsz a helyi lakóközösséggel, a környezettel, felfedezitek a kerületrész kulturális értékeit, ilyenek is segíthetnek ezen az idegen érzésen hamarabb túl lenni.
Mi nagyobból költöztünk kisebbe, és azt vettük észre, hogy többet látjuk egymást és a gyerekeket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!