Érdemes megvenni jó helyen, áron alul olyan ingatlant, ami közvetlen a tűzoltóság mellett van?
Jó helyen <-> tűzoltóság mellett.
Nem érzed az ellentmondást???
Én panelben laktam, nem közvetlenül mellette, kb 2 háztömb volt a tűzoltóság és a mi lakásunk közt.
Megyeszékhely, de kisebb város. Egyáltalan nem volt zavaró. Nem mentek olyan sűrűn, legalábbis szirénázva biztosan nem.
Egyébként ahogy álltak ki már akkor szirénáztak.
nincs az aron alul, az ennyit ér.
ha aron alul lenne, 1 hét múlva eladhatnád drágábban.
1. Csak nem akarom elhinni. Ennyiért tudok venni emberi életre alkalmas méretű, kialakítású lakást, pár utcával arrébb, máshol ugyanekkorát vagy kisebbet ennek 1,5-2 -szereséért árulnak, ami felújított az meg 3-szorosa
2. "Egyébként ahogy álltak ki már akkor szirénáztak." -> Na ettől féltem. :(
3. A többi ingatlanhoz képest %-ban mi a reális ár, ha mellette van egy bazi nagy tűzoltóság?
4. Igazad van, le kéne tesztelni, ott kéne aludni megvétel előtt és kiderülne
2-es válaszoló vagyok
Mint írtam oké hogy azonnal szirénáztak, de ők sem mindenhez szirénaznak, így elég ritka volt hogy hallottam. De tényleg szerintem egy estére maradjatok a környéken.
Az 50% levonás már elég csábító lehet.
Egyszer templomi harangtorony mellett laktam, 1 hónap alatt már fel sem tűnt. Igaz, az mindig ugyanakkor szólalt meg.
A tűzoltóságnál viszont véletlenszerűen indulnak, ha kifogsz egy lelkes szirénázós újoncot, akkor oda a nyári tv nézésnek-alvásnak :)
Nézd meg személyesen, beszélj a tűzoltókkal, ha van szirénázós naplójuk, hátha konkrét számokat is mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!