A nagypapam rendor volt, meghalt. Most a rendori lakasbol kitesznek?
A kerdesem.
Tobb mint 20eve lakunk itt. A nagypapam aki meghalt es aki kapta a lakast a rendorsegtol meghalt.
Most akkor kikoltoztetnek minket?
A szüleid is ott laknak?
Úgy tudom vannak lehetőségek ami alapján lehet maradni, aki a kiutalást intézi azt kell megkérdezni milyen lehetőségek vannak.
Szolgalati lakas. Nagypapam neven volt.. O kapta. Hugom 14eves en 19. Anyum 51.
Most akkor kikoltoztetnek? Mire keszuljunk?
Én honvédségi lakásban laktam, azokat 20 éve még határozatlan időre adták ki, a lakó gyereke élete végéig maradhatott. Én amikor leszereltem még maradhattam ugyanilyen feltételekkel, de aztán pár év múlva kiköltöztünk mert vettünk házat.
Nem tudom a rendőrségnél mi a helyzet, itt elég hosszú törvényben, egészen konkrétan meg volt fogalmazva mi jár, mi adható. Van akinek megmarad a joga maradni, de ha nem akkor se tették ki csak úgy, legfeljebb jogcím nélküli lakáshasználó lett és valamivel többet kellett fizetni ilyenkor. Biztosan van ennek egy ügyintézője a rendőrségnél aki mindent tud, nálunk egy közalkalmazott volt felvéve ezeket intézni.
Szerintem egyenes út azért nem vezet az utcára egy ilyen esetben.
Edesanyam egyedul tart el harmunkat.
20:00tol dolgozik 06:00ig
10:00tol ismet 14:00ig
Aligbirja a szamlakat kifizetni.
Nemhiszem hogy lenne felreteve penze...vagykeret ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!