Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha továbbra is ilyen szinten...

Ha továbbra is ilyen szinten drágulnak a házak/lakások, később hogyan fognak az emberek házat vagy lakást venni?

Figyelt kérdés
Csak mert már most is 30 millió felett vannak a házak (persze olyan, ami nem lepusztult, és fel kell újítani), viszont nem mindegyik ember keres jól, mert nem lehet mindenkinek diplomája.
febr. 6. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
A Fidesz segit. Van babavaro , falusi csok illetve már csók plusz. Nem hiába szereti őket a nép !!!
febr. 8. 05:31
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Pesten 1.5 szobàs lakàsok kerülnek 35-40 millióba.

Pest megyében keresünk hàzat, ami normàlis még 50 milliónàl kezdődik, de inkabb 60.

elmebeteg àrak vannak és nem fognak csökkeni... minimàlisan alkuképesek ahogy làtom de annyi.

febr. 8. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
Az ellenzék adna ennyi támogatást???
febr. 8. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az ellenzék adna ennyi támogatást???"

Az ellenzék nem lőné ki az ingatlanok árait a csokkal, meg az ellenzék nem hozna össze világverő inflációt két éven keresztül... és ez most csak két dolog ami eszembe jutott, ne akard hogy folytassam mondjuk olyanokkal, hogy az ellenzék nem engedne ki pedofilokat a börtönből. :)

febr. 8. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Az amúgy is túlfűtött ingatlanpiacra (amikor konjunktúra van, tehát minden jól működik, mindenkinek van munkája és keresete) a kormány még ráfűtött a támogatásokkal.

Konkrét esetem: napkollektorhoz kerestem puffer tartályt. 150e volt anno a boltban. 1 héttel később a duplája. "Miért?" Az eladó mondta, hogy most már kijött a támogatás rá. És ez csak egy alkatrész volt, milyen drágulás lett az építőanyagoknál.

Szóval ilyen ez az ingatlanpiac. Egy gyakorlatban is felelős kormány akkor kezdene új a támogatásokat adni, amikor megtorpanás van a gazdaság természetes ciklikussága miatt.

febr. 9. 10:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Nézd, én 10 éve figyelem a lakásárakat, de csökkenést sohasem láttam. Voltak persze kisebb nagyobb stagnáló időszakok, esetleg 1-2% átmeneti csökkenés, de összességében egyfolytában emelkednek az árak.

Lehet itt bízni csökkenésben, de szerintem felesleges. Olvass vissza itt is néhány régebbi kérdést. Kb heti rendszerességgel kommentelték az elmúlt években is, hogy ó mostmár biztos bedől a piac, mostmár tuti fele annyiba fognak kerülni a lakások, mostmár minden rendben lesz.

Mint ahogy nem fog csökkenni az élelmiszerek ára sem az évekkel ezelőtti szintre, úgy a lakásoké sem. Ez van, ezt kell szeretni.

febr. 10. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy itt Fidesz lesz. A Fidesz zsebében vannak a nyugdíjasok, a hitelesek, a romák, szinte az egész ország. Orbán 2030-ig ígérte magát, és hidd el, ez fog is teljesülni. Itt már egy olyan szintű hűbéri rendszer alakult ki, hogy kb. lehetetlen megdönteni.

Emlékszel a Borkai esetre? Kijöttek a videók meg minden, de még akkor is megszavazták (aztán a Fidesz megvált tőle, de ez már más kérdés).

Nekem sem öröm ez a dolog, de szembe kell nézni a tényekkel.

Ez van sajnos...

febr. 10. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!