Mennyi idő után érdemes lentebb venni az ingatlan árát és mennyivel?
Figyelt kérdés
18 milliós ház és 42 milliós lakás.jan. 27. 08:04
1/14 anonim válasza:
Ha nem sürgős az eladás fél évet várnék vele.
2/14 anonim válasza:
Ha sürgős akkor egy honap. Ha nem igazából akkor 3-6 hónap. Legalabbis en így csinalnam .
3/14 A kérdező kommentje:
Mennyivel csökkentenétek?
jan. 27. 08:40
4/14 anonim válasza:
Mekkora és melyik városban található a 42 milliós lakás? Engem érdekelne. :)
5/14 A kérdező kommentje:
55nm2, Győr
jan. 27. 10:21
6/14 anonim válasza:
Oh akkor nem aktuális, Budapest agglomerációjában keresek lakást. Azért köszi az infót.
Én amúgy 2-3 millióval csökkenteném egy idő után. Legalábbis én most ezt látom, egy ideje már figyelem az ingatlanpiacot, ha valahol csökkentik az árat, akkor azt kb ennyivel teszik, viszonylag jó helyen lévő, jó állapotú lakások esetében.
7/14 anonim válasza:
Közép ár körülire árazd be, akkor valószínűleg nagyobb lesz az érdeklődés, ha közép szintnél valamivel jobban néz ki.
8/14 anonim válasza:
Mi fölé lőttünk. 15re becsülték, 18 ért hirdettük először, hátha elviszik. Volt is jelentkező, ő 16ra alkudta le.
9/14 anonim válasza:
Még annyit, hogy nagyon túl vannak árazva most az ingatlanok. Az esetek többségében nem annyiért veszik meg, amennyiért hirdetik.
10/14 A kérdező kommentje:
3 napja hirdetem még várok.
jan. 27. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!