Nagyon nem az én ízlés világom, de ha árverezni fogják akkor mindenki ár alatt árulja, már ha van esze. Így általában több pénze marad, ha marad.
2024. jan. 23. 16:55
4/31 anonim válasza:
Ha nagyon nem akarna elkelni, és gyorsan kellene a pénz. Amúgy meg ha Zalaegerszeg belvárosához közel lenne, akkor érne talán 120 milliót, de szerintem így nem.
2024. jan. 23. 17:13
5/31 anonim válasza:
"Ki mondja, hogy 120 milliót ér?"
A hirdetésben írja hogy féláron.
Meg még 43 db autót is adnak hozzá. :D
Ajjajjjj. Itt valami komoly probléma lehet... gyorsan ki kell fizetni az uzsorást, különben beszalad a kihegyezett bicikliküllő a bordák közé. A ház giccses stílusa alapján a népcsoport is beazonosítható. Lehet böribe került a báttya, vagy a báttya bátyja került be. Ki tudja milyen történet lehet a háttérben. De talán jobb is ha nem keveredünk annál jobban bele minthogy megnézzük a hirdezést a neten...
2024. jan. 23. 17:33
6/31 anonim válasza:
"A hirdetésben írja hogy féláron."
Tehát a hirdető mondja.
Aha, marketing.
"Meg még 43 db autót is adnak hozzá. :D"
Szerintem azt külön kell megvenni.
"Ajjajjjj. Itt valami komoly probléma lehet.."
Mind lopott....:)
2024. jan. 23. 17:42
7/31 anonim válasza:
A luxustól ez távol van. Lehet foglalni fog a NAV vagy valami ilyesmi miatt kell gyorsan a zsé.
2024. jan. 23. 17:51
8/31 anonim válasza:
120 millót ez Budapesten érne, nem egy faluban.
2024. jan. 23. 18:19
9/31 mindentudó99 válasza:
Tiktokon is fenn a csávó. Mindenét felszámolja. Minél gyorsabban szeretne mindent eladni. Beleunt abba amit csinál más tervei vannak. Sok kocsija is van mert szokkal kereskedett. Fékáron adja azokat is
2024. jan. 23. 19:49
10/31 anonim válasza:
beleunt.....
jaaa biztos :DDDD
Lehet abba únt bele, hogy forró a lába alatt a talaj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!