Hol érdemes Budapest környékén házat venni 60 millióból?
Két dolgot kell figyelembe venni, ha megvan a keret.
Először azt kell megnézned, milyen életviteled lesz. Ingázni fogsz a városba? Akkor azt kell megnézni hova és oda honnan lehet számodra tolerálható idő alatt eljutni és miylen körülmények között. Így lesz egy több településből álló régió, ami szóbajöhet. Aztán megnézed, hogy mik az igényeid a házzal kapcsolatban (méret, elhelyezkedés, infrastruktúra, közszolgáltatások, egyéb szolgáltatások stb.) Ha ez is megvan, akkor irány az ingatlan.com a fentieknek megfelelően beállítod a szűrőket és máris látni fogod, hogy mi jött ki. Aztán az eredmények függvényében lehet tovább gondolkozni
#3: Jogos, én azt a harmadik lépésbe teszem, amit már nem fejtettem ki.
A 13 kerulet nagyon jo, feltorekvoben van de (szerintem) annyira nem jo a koulekedes, csak bizonyos reszeken.
2es metro vonala pillangibutca magassagaban is eleg jo, csendes zoldovezet.
Bosnyák ter kornyeke is szuperjo, nekem sok fiatal ismerosom koltozott most oda
Illetve ha belvaros akkor a nyolckerben kezd dellendulni a deri miksa utca kornyeke. Bar ott a konkret utcareszrol is fugg
En amugy ujpesten nottem fel es imadtam. Tesom ujpest kozpont kornyeken vett lakast. 7 perc a 3mas metro szoval kb 40 perc alatt
mindenhol ott van.
Sokan laknak ujbida kozpont 10 cm-es korzeteben is ismerosok kozul es szeretik.
#5: Ha tisztában vagy vele, akkor mi a kérdés?
Melyik települések jöttek így képbe?
#2,4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!