Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Arra gondoltam, hogy eladok...

Arra gondoltam, hogy eladok mindenemet (ingatlan, autókból is csak egyet tartok meg), a vállalkozásomat is, és a pénzből veszek egy kisebb házat az északi részen, a hegyekben/körül. Működhet?

Figyelt kérdés
Az Alföldön élek, de ez itt annyira unalmas, egyhangú hogy csak na. Többször voltunk hegyvidékes helyeken, mindegyik nagyon bejön, szívesen élnék ott. Különösen bejön Füzér, Regéc és környéke. Csodálatosan szép környék. Milyen áron lehet ott ingatlanhoz jutni (nem a putris verziók érdekelnek, de nem is a kacsalábon forgó paloták). Milyenek a munkalehetőségek, illetve a közlekedési lehetőségek, különösen télen?
2024. jan. 13. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

8# Vagyok. Bátony?? Ne viccelj, 5 percenként cigit tarhál valaki, az jó?? Helyben semmi munka nincs, no go zóna lassan nekünk.

Bgyarmat határeset, nyomhatod gyárban 200 ezrekért. Rétság ami fejlődik és élhető.

2024. jan. 14. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Esztergom közelében nézelődj inkább, Nógrád az nagyon lecsúszott nincs munka.
2024. jan. 14. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11: Ja, én nem akarok ott munkába járni, az attól független dolgok érdekelnek!

Pl. hogy ha felbuszozok nyáron este 9-kor, akkor még tudjak bevásárolni.

2024. jan. 15. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!