Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tulajdonos megkeresése?

Tulajdonos megkeresése?

Figyelt kérdés
Ha megtetszett nektek egy ingatlan legyen az lakás, ház vagy telek, milyen formában kerestétek fel az aktuális tulajdonost vételi szándékkal (személyesen, levélben, egyéb)? Sikerrel jártatok? Milyen visszajelzést kaptatok a tulajdonos részéről, ha nem személyesen kerestétek? Érdekelne a másik oldala is. Ha ilyen megkeresést kaptatok, mint tulajdonos, hogyan reagáltatok? Akinek van ilyen személyes története vagy hallott ilyet, ne tartsa magában.

2024. jan. 2. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Felhivom a hirdetesbe szereplő számot. Ha ingatlanos akkor nyilván a tulaj azért bízta rá, mert nem akar a herce hurcával foglalkozni.
2024. jan. 3. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs hirdetve, csak olyat kérdeznék meg, ami lakatlannak, elhanyagoltnak tűnik. Szomszédoknál érdeklődék első körben.
2024. jan. 3. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

"Ha ilyen megkeresést kaptatok, mint tulajdonos, hogyan reagáltatok"

Kb 6 hónapja laktam a házamban. Egyszer becsöngetett hozzám valaki. Azt mondta hogy szeretnè megnèzni a házat. Csak így simán.

Mondom mi van?

Hát ő meg akarja venni. A vízügyeseknèl dolgozik. Látta a ház papírjait, tudja mennyièrt vettem, stb. Ő már x ève meg akarja venni csak nem tudta összehozni a 6 tulajt az adásvèteli megírásához. Megveszi annyièrt amennyièrt vettem.

Megkèrdeztem hogy is hívják. Elküldtem a jó k anyjába ès panaszt tettem ellene a munkahelyèn.

2024. jan. 4. 16:25
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Érezzük a 9. és a 13. közti különbséget?
2024. jan. 4. 16:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. 13-as, hogyan reagáltál volna, ha ugyan ez a személy úgy tálalja, hogy még rádob az árra mondjuk 5-8 milliót. Lehet nem volt rosszindulatú a vizes csak csalódott, hogy lecsúszott róla meg tovább is gondolta az ügyet.
2024. jan. 4. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, nem akarok 13 nevében válaszolni, de nekem ez az aggályos rész: "A vízügyeseknèl dolgozik. Látta a ház papírjait, tudja mennyièrt vettem, stb." Ezért én is elküldtem volna nem csak az anyjába, de még az öreganyjába is!

Az hogy odamegy valakihez érdeklőni nem baj. De az hogy nyomoz utána, na az már ultragáz!

Lehet egy rendőrségi feljelentést is megérne.

2024. jan. 4. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szolgáltatónál dolgozom, nem nyomozás ez, amikor pl. átíratja valaki a közművét és ehhez adásvételit ad be, abban minden benne van. Nekem is kerül ilyen a kezemben, de tulajdonilapok tényleg nap mint nap forognak a kezemben, abban meg kíváncsiságból megnézem néha adott ingatlanokon mekkora hitel van. Brutális információ mennyiségem van ilyenekből, de az hogy ilyen szinten visszaéljek ezekkel, az szerintem durva. Ha valaki így jönne oda hozzám, azt én is elküldeném az anyjába...
2024. jan. 4. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindegy hogyan hívjuk. Visszaélt azzal hogy szenzitiv adaokhoz jutott. Fel kell jelenteni az adatvédelmi hatóságnál (is)!
2024. jan. 4. 19:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Utóbbi válaszolókkal egyetértek abban, hogy ezt nem tehette volna meg, nem csoda, hogy felhúzta magát a tulaj (13as). 16os teljesen korrekten leírta, ha random odamegy valaki az megint más tészta.
2024. jan. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!