Budapesten hol érdemes lakást venni 55-60 millióból?
Figyelt kérdés
2000 után épült tégla lakásban gondolkozok, 50 nm vagy a fölötti, legalább 2 szobás, jó közlekedéssel, rendes környéken, inkább a Dunához közelebb. Mely környékeken érdemes keresgélni?2024. jan. 2. 15:43
31/33 anonim válasza:
28:
1. "Csepel nem város, hanem városrész vagy kerület, Budapest része."
Oké, akkor szóismétléssel írom:
Csepel nagyváros méretű, 2-3 megyeszékhely méretű település.
Így érted?
2. "nem nagyobb 2-3 megyeszékhelynél"
"Kecskemét például 356 km2 területű"
Kecskemét nem megyeszékhely.
3. Én lakosságszám alapján mondom, ez egyértelmű kellene legyen, hiszen nem írtam területet. Hiszen Budapesten a legnagyobb az országban a népsűrűség, nyilván ugyanakkora területen sokkal több ember lakik, mint vidéki városokban.
32/33 anonim válasza:
A 13. kerület a legdinamikusabban fejlődő kerület. Én a rákosrendező közvetlen környénén nem vennék lakást, de amúgy aki szereti a modern, zöldövezetet nélkülöző kőrengeteget, annak kb mindegy,hol vesz a kerületben új lakást. Az ezer éves házak nyilván kerülendők, de te úgyse olyat akarsz.
33/33 anonim válasza:
Mi az Árpád híd közelében lakunk. Ez szerintem jó környék jó infrastruktúrával. Kijjebb a Marina partal nekem az a bajom, hogy nagyon drága és a sok ház mellett semmi szolgáltatás nincs. Pl óvoda ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!