Budapesten hol érdemes lakást venni 55-60 millióból?
Mindig ledöbbenek,mikor ilyen összegeket dobálnak egy lakásért.
Sok sikert,én vidéki vagyok én annak idején 14,7 millióért vásároltam egy 1,5 szobás lakást győrben.
Ma se adnék többet érte,csak egy lakás.
1-es, soha nem adnék ennyit egy lakásért, én anno 2 millió forintot fizettem Nógrádban egy egész faluért, és még a jobbágyok is jártak hozzá.
Nem értem miért jó ilyet ideböfögnöd.
Kérdező,
Agglomeráció mennyire játszik?
Mennyire fontosa Duna közelsége, mi számít annak?
Új, Dunához közeli, jó környéken lévő, 2 szobás lakás nem nagyon lesz már ennyiért sajnos. Valami igényből lejjebb kéne adni, pl lelakott régi bérház jellegű még lehet viszont ennyiért, főleg a Pesti oldalon.
"2000 után épült tégla lakásban gondolkozok, 50 nm vagy a fölötti, legalább 2 szobás, jó közlekedéssel, rendes környéken, inkább a Dunához közelebb."
1,5 M alatti nm-árban felújítandó van.
Fullextrás 2 M-tól.
Mondasz egy konkrét helyet, rá tudsz keresni, mennyiért kínálják, abból 10% alkuval lehet esetleg kalkulálni.
1# Győrben ma 30 millió alatt még garzon lakást se veszel szerintem. Köszönd Orbánéknak, most is minden igyekezetükkel az ingatlanárak felhajtásán dolgoznak.
2# A Duna közelsége nem annyira fontos, de előny lenne, ha mondjuk 15-20 perc sétára lenne. Az agglomerációban annyira nem gondolkodtam még, a jó belvárosi megközelíthetőség fontos lenne, tömegközlekedéssel és kerékpárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!