Melyik hónapba indul be az ingatlanpiac?
Figyelt kérdés
mely hónapokban pörög igazából és mikor van visszaesés?2024. jan. 1. 22:37
11/12 anonim válasza:
Ezért kell jól árazni az ingatlant és akkor lesz rá vevő.
Aki a 2021-2022-es árakat szeretné vissza eladáskor az inkább pár évet várjon, ha eladna... Jó lokációban és állapotban lévő ingatlanok szerintem nem lesznek olcsóbbak idén sem... Kiváncsi vagyok erre az évre. Meglátjuk.
12/12 anonim válasza:
2023-mas éves infláció (17-18 % saccra ) + 1,5 % kamat prémiumot fizethet 2024ben az infláció követő allampapir. Mindig előző év alapján fizet. Sőt h jól tudom nem is 2024ben van kamatfordulo hanem 2025 első pár hónapja kornyeken. Addig sztem sok ingatlanra szánt befektetési penz kozel másfél évet el csücsül ott 18 % kamaton. Szoval sztem 2024ben nagy felpattanas nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!